duminică, 11 mai 2014

Săptămâna cu surprize


   Ultima perioadă a fost una foarte încărcată, care a solicitat mult efort fizic, dar mai ales, psihic din partea mea. Adevărul este că am și culesc roadele muncii depuse, ceea ce mi-a adus o satisfacție pe care nu o pot transpune în cuvinte.  În luna aprilie am participat la concursul pentru bloggeri Orkestra.ro, care a avut nu mai puțin de 32 de campanii. Concursul a fost solicitant, dar eu m-am axat doar pe categoria Fashion și am participat la 11 campanii, iar la 7 dintr ele m-am clasat pe locurile 1 și 2. La sfârșitul acestei săptămâni am primit premiile sub formă de vouchere și m-am bucurat de multe cumpărături online :)
   Am fost răsfățată cu două bluze frumoase de la Sfera, una în dungi cu un detaliu dantelat, iar cealaltă bleumarin cu broderie florală. Ambele se așează foarte frumos pe corp și materialele sunt plăcute la atingere. De pe Fragrancedirect.co.uk mi-am mai achiziționat un gel de duș Notes by Celine Dion, care are o aromă discretă, dar foarte plăcută, potrivită pentru diminețile însorite.
   La capitolul accesorii stau foarte, foarte bine. Aproape săptămânal îmi cumpăr bijuterii și alte accesorii noi, pentru că în acest fel îmi astâmpăr dorința de shopping fără a cheltui mulți bani. E drept, am strâns multe perechi de cercei și brățări, însă niciodată nu avem suficiente, nu-i așa? De data aceasta, m-am axat pe accesorii cu tente bronz, așa că mi-am găsit o curea metalică și două brățări superbe.
   O duminică frumoasă, dragelor! :*

   




6 comentarii:

  1. sa le porti pe toate cu placere!!:* imi plac tare mult bluzitele:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru rezultatele obtinute!Foarte dragute achizitiile si sa te bucuri de premiile primite,pentru ca meriti.
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Centura aurie e minunata! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru premii.
    Imi plac mult bluzitele :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...