marți, 24 iunie 2014

OOTD: Sacou cu buline și pantofi nude


   Dragele mele, cum vă bucurați de sezonul estival? Vă supără ploile acestea torențiale, ori v-ați încărcat cu mult pozitivism și așteptați să-și facă apariția soarele, dintre nori? Chiar astăzi am fost surprinsă de o ploaie torențială, căreia biata mea umbrelă nu a reușit să-i facă față, motiv pentru care m-am întors acasă udă până la piele. Noroc că temperaturile sunt destul de ridicate și, astfel, scade riscul unei răceli. Eu de fel nu mă împac prea bine cu temperaturile ridicate, dar nici nu-s fana acestor schimbări meteorologice care îmi dau programul peste cap.
   Cu puțin timp în urmă am făcut câteva fotografii pentru un nou outfit, dar am întârziat cu postarea pentru că toată săptămâna trecută am fost într-o vacanță la Mamaia, o vacanță tare ploioasă, dar relaxantă. Motiv pentru care, astăzi vă arăt o nouă ținută casual, cu accente feminine, în care m-am jucat cu tonuri deschise și cu materiale lejere, perfecte pentru vară.
   Se pot observa cu ușurință extensiile pe care le am în păr, sunt extensii cu clips, pe care nu le mai pot purta acum deoarece mi-am schimbat nuanța de blond și nu mi se mai potrivesc. În orice caz, nu prea suport extensiile, deoarece am un scalp sensibil și începe să mă doară capul dacă le port o zi întreagă. Marea mea dezamăgire a fost intotdeauna lipsa unei podoabe capilare bogate și chiar dacă am încercat să-mi tratez și să-mi răsfăț părul, mereu a rămas la fel. Fetele cu părul subțire și fin știu despre ce vorbesc, de veșnica lipsă a volumului și a părului care se îngrașă peste zi. Dacă vă interesează extensiile de păr, vi le recomand pe cele din păr natural, care se pot vopsi și coafa după preferință; puteți verifica gama de extensii Cupio (click aici) sau Buenobia (click aici)- au foarte multe tipuri de extensii, așa că merită să aruncați o privire.


Sacou AhaiShopping.com
Pantofi cu ținte Udobuy.com

    Revenind la outfitul de astăzi, vă mărturisesc că iubesc să port culori deschise, alb, ivoire sau roz, pentru că reușesc să creez ținute delicate, feminine, în ton cu personalitatea mea. Sacoul cu buline este unul dintre favoritele mele, îl am de un an de zile, dacă nu mai bine, și e pus la loc de cinste față de celelalte sacouri, în mare parte deoarece îl port des și-l pot combina cu multe haine din șifonier. L-am comandat online, în măsura S și mi s-a potrivit ca o mănușă. Singura dezamăgire este aceea că are o căptușeală satinată, clasică, care mă face să transpir mai mult decât mi-aș dori.
   Fusta din voal, foarte subțire și vaporoasă, a fost cândva rochiță, dar am modificat-o fără să stau pe gânduri, în ideea că o voi purta mai des dacă ar fi fustiță. De fel nu mă înțeleg prea bine cu rochiile, nu-mi place să port un singur obiect vestimentar, ci prefer să combin mai multe între ele.
   Pe crop-topul Stradivarius l-am găsit pe Kurtmann.ro la un preț foarte mic, așa că l-am pus repede în coș. Nu am mai prins măsura S, așa că m-am mulțumit cu M, chiar dacă îmi este un pic larg (lucrurile se rezolvă dacă îl port cu sutien). Topul acesta este decupat în zonele laterale, imediat sub sâni și este prevăzut cu bretele subțiri, de tip spaghetti.
 




*****
   În final, vă las și o sursă de inspirație pentru o ținută romantic-chic de vară! V-am lasat link-urile pentru fiecare produs în parte, pentru a găsi cu ușurință ce vă place! Pupi pupi





14 comentarii:

  1. Au bulinele darul de a inveseli orice! Iar cand intervin in ecuatie si nuante pastelate, reusita e asigurata! Imi place look-ul tau!
    Referitor la extensii, de la prima poza am remarcat podoaba capilara bogata si frumos aranjata! Cred ca as fi curioasa sa le incerc!
    Multi pupici, Catalina! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, ai mare dreptate, reusesc sa inveseleasca tinuta instant!
      Ehe, as vrea eu asa o coama de leu, dar trebuie sa ma multumesc cu ce am:)

      Pupici multi, draga mea!

      Ștergere
  2. Deosebit topul cu acele taieturi laterale, dar sacoul e minunat <3

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Diana! Este chiar interesant topul , gratie taieturilor :*

      Ștergere
  3. Si eu am aceleasi probleme cu parul...fin, rar si fara volum :(( un dezastru!
    Imi plac foarte mult culorile acestui outfit si pantofii sunt wow'!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramy, mare problema cu parul fin, un adevarat dezastru ! :(
      Te pup :*

      Ștergere
  4. Foarte dragut sacoasul! Iti sta super cu extensii, pacat ca sunt "greu de purtat" :)
    Mie imi plac mai mult rochiile decat fustele, tocmai din motivul pentru care iti displac tie: nu mai trebuie sa le combin, sa ma gandesc cu ce sa le asortez si asa mai departe :)
    Foarte draguta tinuta creata in Polyvore! e super rochia Zara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina, mersi mult :) Da, sunt chiar greu de purtat, poate si pentru ca am firul subtire si nu suporta greutatea clipsurilor :(

      Pupici multi

      Ștergere
  5. Pe mine,da, chiar mă supără ploile astea :)) mă chinui să prind de ceva vreme o zi bună de plaja dar nu am prea avut noroc... îmi place mult sacoul, este piesa de rezistență a ținutei!! :*

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este chiar aiurea, am patit-o si eu de multe ori si cunosc sentimentul :))
      Sacoul este favoritul meu, as well :)

      Pupici

      Ștergere
  6. Ma scot din sarite ploile, mai ales cand imi strica putinele momente disponibile pentru poze din timpul saptamanii :(
    Este foarte frumoasa tinuta de astazi, stilul ladylike te prinde excelent. Sacoul este adorabil !
    Te pup,

    Daiana

    http://chezdaiana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daiana, si mie mi-au dat batai de cap, asa ca te inteleg perfect :(
      Multumesc mult pentru complimente, draga mea!

      Te pup si eu

      Ștergere
  7. Sacoul imi place tare mult! Este atat de finut si dragut! <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...