duminică, 13 iulie 2014

Accesorii pentru zile plăcute



     Timpul a fost considerat, dintotdeauna, un mare dușman al femeilor de pretutindeni. Niciodată nu avem suficient timp pentru a ne aranja, clipele de răsfăț la salonul de înfrumusețare se scurg pe nesimțite, iar fiecare secundă parcă își lasă amprenta asupra pielii noastre, punându-ne față în faţă cu ridurile.
    Dar, de când au apărut ceasurile de mână, relația noastră cu timpul s-a schimbat radical; e de-a dreptul incredibil cât de mult pot fi influențate femeile de niște acesorii. La drept vorbind, acesoriile acestea care indică timpul, conturate sub forma unor ceasuri de mână, merită toată admirația damelor: adevărate opere de artă, delicate, femine, cu design-uri care mai de care mai moderne și mai spectaculoase.
    Și uite-așa, femeile, pasionate de modă și frumos, au transformat timpul din dușman în cel mai bun prieten, iar orele rele de odinioară au devenit, ca prin minune, cele mai frumoase. Așa că iscusitele dame, cu talentul nativ de a se accesoriza și de a însufleți orice ținută, au dat timpul peste cap, ajungând să iubească fiecare oră din fiecare zi. Şi unde altundeva puteau să îşi găsească modele mai frumoase de ceasuri decât în magazinul online WatchShop.ro, unde cele mai ingenioase şi atractive modele de la branduri celebre, precum Fossil, Orient, Calvin Klein, Guess, Tissot se desfătau ca într-o vitrină?

  Cea mai plăcută oră a zilei a devenit, astfel, o expresie la modă printre femei, care-și încep ziua uitându-se la ceas și o încheie în același fel. Dimineața a devenit o reverie; ora 8 pregătea femeia pentru o zi lungă la birou, dar de când acele ceasului o indică, această oră este deosebit de plăcută. Zorii zilei își reflectă lumina în cadranul argintiu al ceasului Fossil Georgia, iar mâna este perfect îmbrățișată de cureau metalică cu finisaj lucios, argintie și ea. Tic-tac, tic-tac, cântă vesel mecanismul japonez al frumosului ceas de mână, de care dama noastră nu se desparte în niciuna dintre zilele lucrătoare ale săptămânii. L-a ales cu atenție, astfel încât să se asorteze cu toate hainele de birou, cămăși albe și bleu, rochii gri și fuste creion bleumarin.


       Pe la mijlocul săptămânii, femeia se întoarce de la birou, face o baie fierbinte și-și pregăteşte hainele pentru o ieșire în oraș. Este vorba despre o altă oră plăcută pe care ceasul favorit de pe WatchShop.ro o indică cu seninătate. Când vine vorba de o ieșire în oraș cu prietenele, femeia alege o ținută lejeră, dar care să îi pună în evidență formele; cel mai adesea, optează pentru o rochie simplă, căreia îi asortează un ceas superb- Ceasul Bulova Crystal. Si-atunci să vezi privirile iscoditoare ale celorlalte femei, observând de la bun început, frumoasa bijuterie ce îmbracă perfect brațul. Ceasul se remarcă imediat prin brățara deosebită, care însufleţeşte mecanismul silenţios, special lucrată pentru femei delicate, gingașe. Brăţara  îmbină elegant aurul roz cu cristalele argintii, strălucitoare, iar cadranul dantelat este evidenţiat de geamul de cristal.



    Înainte de o întâlnire romantică, timpul devine cel mai prețios. Fiecare secundă contează, fie pentru a retușa machiajul, pentru a aranja o cută apărută ca din senin pe rochie sau pentru a pulveriza câțiva stropi dulci de parfumate. Clipele sunt contorizate în mod constant de elegantul ceas, esențial pentru întâlniri perfecte. Numai de-ar putea să oprească timpul în loc și mângâierea caldã, sărutul dulce sau privirea sinceră să nu se mai termine vreodată! Şi da., ora întâlnirii este cea mai plăcută oră pe care o poate indica elegantul ceas Guess Smoothy! Accesoriul șic nu-și permite să se afișeze decât în compania unei rochii elegante, care să îi completeze detaliile prețioase. Carcasa luxoasă, aurie, arată încă o dată că un lucru simplu, dar de bun gust poate fi mai presus de orice, în timp ce catarama din piele de culoare bej completează perfect carcasa strălucitoare.


   Iar în weekend, nu-i timp de lenevit în așternuturi. Ziua-i mai frumoasă când te trezeşti în zori, însuflețită de prospețimea dimineții. Este vremea pentru relaxare, dar mai ales pentru mișcare, pentru că o femeie frumoasă este, neapărat, o femeie activă. Femeia noastră renunţă la eleganță în favoarea hainelor lejere, măsurând timpul cu ajutorul ceasului automatic Orient. Cureau simplă, din piele de culoare maro, se simte plăcut la atingere, fără a incomoda în activitatea desfăşurată. Designul masculin este îndulcit de cadranul din aur roz cu cristale încrustate, pentru că o femeie nu trebuie să renunţe nicicând la accesoriile  . Acele indică clipele scurse pedalând pe bicicletă, pfegătind ora de tenis ori pe cea de aerobic.


  Și iată că femeile, cu inteligenta si pasiunea pentru frumos, au întors timpul în favoarea lor, fără mari bătăi de cap și sacrificii. Negreșit, orice oră din zi şi din noapte este cea mai plăcută oră, dar numai atunci cand ceasul potrivit o indică. Din cele peste două mii de modele de ceasuri de damă disponibile pe site-ul Watchshop.ro este aproape imposibil să nu vă găsiţi ceasul potrivit, care să transforme timpul în cel mai bun prieten!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...