sâmbătă, 19 iulie 2014

Super-sandale pentru vară


  Nu mă pot gândi la femei altfel decât la niște eroine gata de orice sacrificiu, în special atunci când scopul o cere și motivația este pe măsură. Zilele trecute constatam cu stupoare că bărbații s-au mobilizat serios în a-și găsi modele în viață, modele ce au căpătat titulatura de super-eroi. Și chiar dacă menirea acestor personaje devenite celebre imediat după izbucnirea Primului Război Mondial a fost aceea de a le oferi tuturor oamenilor încrederea în propriile puteri salvatoareși în supremația binelui în fața răului, bărbații au făcut-o și au dres-o cum au știut mai bine de s-au ales cu super-eroii de partea lor; plus că le-au luat și pe super-eroine. De la Superman, Iron Man, Hulk, Batman și alți men, acești super-eroi au devenit adevărate etaloane de curaj și chiar de masculinitate pentru bărbați.
   Noi, femeile, am tras chiulul de la cititul benzilor desenate și ne-am mulțumit să admirăm corpurile tonifiate și bine lucrate ale actorilor de la Hollywood care au intrat în pielea acestor personaje celebre. Spun doar Christian Bale și Robert Downey Jr și cred că deja îmi dați dreptate! În schimb, viciate de la mama natură cu un simț materialist ce ne trece prin vene, ne-am găsit și noi eroii: super-pantofii . Și cum vremea de afară atinge temperaturi care l-ar face până și pe Iron Man să se topească sub soare, ne-am decis să ne răsfățăm în eroinele super-sandale (click aici), care să se și asorteze cu ținutele noastre de zi cu zi.
   Supersandalele nu s-au clinit o clipă din loc; ca și în cazul super-eroilor, este vorba despre o responsabilitate pe care și-o asumă fără a se opune. Ne-au încălțat picioarele cu grijă, punându-le în evidență prin tocuri înalte și barete subțiri, sau oferindu-le momente de relaxare prin tocuri joase și materiale moi. Și nici noi n-am lăsat garda jos: întocmai bărbaților, am devenit dependente de aceste supersandale, care ne atrag prin modelele variate, colorate, ingenioase, dar și prin versatilitatea lor. Ca și supereroii reuniți în universul DC & Marvel Comics, cele mai atractive modele de sandale s-au adunat în tărâmul intitulat SuperPantofi.ro.
   Dintre toate minunatele perechi, cea mai îndrăgită era perechea de sandale Ice Cristina (click aici), ce are un design clasic, tocul suficient de înalt cât să fie elegant și comod deopotrivă, plus o culoare neutră, ușor de asortat la o mie și una de ținute. Nu este de mirare că această pereche este un fel de Superman în rândul sandalelor: botul ascuțit alungește într-un mod ispititor piciorul, fiind perfect atât pentru mignone, cât și pentru femeile care depășesc mărimea 40, în timp ce bareta reprezintă un detaliu șic al acestora. Deopotrivă sandale, grație decupajului de la câlcâi, cât și pantofi, datorită botului închis, acestea pot fi purtate cel puțin jumătate din an, din primăvară până în toamnă. Culoarea bej merge de minune în combinație cu o paletă largă de culori, în timp ce modelul sandalelor ne permite să le asortăm la rochii, pantaloni scurți sau ținute office.


  Păstrăm altitudinea, pentru că Batman-ul sandalelor știe să poarte femeile la înălțime, grație tocurilor subțiri și înalte. Culoarea ca de smoală și materialul cu aspect de piele întoarsă este completat de detaliul auriu al lanțului metalic decorativ. Și întocmai unor răufăcători înlănțuiți de temutul justițiar, elegantele sandale ne vor înlățui picioarele, oferindu-ne o postură feminină și sexi. Nu ne rămâne decât să alegem rochia potrivită, ori pantalonii fără cusur și bluza elegantă cu care să se asorteze.


  Și-n locul puternicului Hulk, care are un corp ce poate sfărâma munții, păstrăm numai culoarea sandalelor New Sena. Modelul cu platformă este poate chiar mai confortabil decât modelul cu talpă joasă, fiind alternativa comodă a tocurilor. Perfecte pentru vară, sandalele cu platformă sunt iubite pentru aspectul lor relaxat, cu talpa din lemn sau împletită și material textil în partea de sus. Bareta subțire fixează perfect încălțămintea cu talpă groasă, pentru a ne oferi siguranță atunci când pășim.


   Spiderman este detronat fără drept de apel de către frumoasele sandale Blue Jully. Albastrul electrizant însuflețește orice ținută, îi dă veselie și o pată de culoare. Bretelele subțiri sunt reunite ca într-o plasă, dar nu una de păianjen, ci una inspirată de moda anilor 70-80. Tocul, de asemenea, întregește aspectul retro al acestor sandale cochete, care te îmbie la o plimbare. Fundițele decorative și banda cu buline înveselesc acest model de sandale potrivit pentru ținutele lady-like. 


    Depășind-o detașat pe Wonder Woman, sandalele Nude Snake Kana (click aici) îi fac pe bărbați să se întrebe ce fel de femei poartă acest model de sandale: femeile rebele, femeile sexi, femeile energice sau cele romantice. Pe bună dreptate că aceste sandale sunt perfecte pentru femeile de caracter, cu o personalitate puternică; modelul ce imită pielea de șarpe definește curajul, în timp ce oranjul este o culoare ce exprimă energie. Iubesc tocul gros, de înălțime medie, ce echilibrează perfect designul sandalelor. Baretele se îmbină perfect, într-un joc cromatic ce emană candoare, exotism.


    Și cu siguranță că nu vom fi ca Invisible Woman, atunci când vom încălța sandalele cu fundiță. Combinația roșu-negru este o combinație fatală, ce-i dă pe spate, la propriu, pe bărbați. Roșul este o culoare vibrantă ce nu poate fi trecută cu vederea, în timp ce negrul nu face decât să-i sporească intensitatea. Tocul gros și comod le face pe sandale numai bune pentru a fi purtate all day long. Bareta simplă, lată, contrastează puternic cu fundița roșie, accesoriu feminin, dar și jucăuș, care arată încă o dată că într-o femeie se ascunde, negreșit, un suflet de copil.


   Și la final, oricât de sus s-ar înălța Captain America, noi rămânem întotdeauna cu picioarele pe pământ. Și da, poate că mintea ne zboară fără limite, însă echilibrul nostru stă în picioare. Iar pentru plimbări lungi și zile de relaxare, picioarele noastre nu se pot răsfăța mai bine decât în sandalele roșii cu talpă joasă. Ca și sandalele cu platformă, acestea au talpa împletită și sunt confecționate din material textil.


   Iar de-ar fi să ne confruntăm vreodată cu bărbații, ferice de orgoliile lor de masculi, în spatele cărora se ascund niște copii visători. În cazul nostru, super-sandalele sunt reale, tangibile, disponibile cu doar un click, în minunatul magazin SuperPantofi.ro, la prețuri atractive, în timp ce super-eroii lor sunt la fel de efemeri ca roua dimineții ori ca boarea ce se ridică deasupra pădurii după o ploaie fugară de vară. Judecați voi de partea cui vă alăturați, deși nouă, femeilor, nu prea ne place să ne luptăm cu morile de vânt! Hasta la vista, Don Quihote!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...