luni, 28 iulie 2014

Ținuta zilei: Pantalonii scurți Zara + Slip top


   Weekend-ul acesta am fost într-o scurtă vacanță la mare, în Balchik- Bulgaria. Este a doua oară când vin în această stațiune cochetă și liniștită, total diferită de stațiunile de pe litoralul românesc. Din bagaj nu puteau lipsi ultimele achiziții de pe Kurtmann.ro, pe care nu apucasem să le port până atunci și pe care vi le-am arătat pe blog la începutul săptămânii trecute.
    Am prins vreme foarte bună, așa că pantalonii scurți de la Zara și topul subțire au fost perfecte pentru o plimbare relaxată, în imediata apropierea a mării liniștite. Pantalonii scurți au un imprimeu geometric bogat în culori, dar cele mai frumoase detalii sunt mărgeluțele tubulare cusute în anumite porțiuni. De cum i-am văzut în outletul online Kurtmann.ro, am știut că trebuie să fie ai mei. La momentul respectiv, erau doar două măsuri mici în stoc, 34 și 36, așa că mi-am ales-o pe prima și am avut norocul să fiu inspirată când am făcut această alegere, pentru că măsura 34 mi s-a potrivit perfect. Pantalonii sunt de foarte bună calitate, iar la origine erau în set cu un sacou cu mâneci scurte și croi masculin. 

     Topul Pull and Bear este un slip top, inspirat de neglijeurile și bluzele de noapte. Materialul fin, lejer, abia se simte pe piele, fiind ideal pentru zilele călduroase de vară. Prețul acestui top a fost foarte mic, de numai 30 de lei, iar eu am ambele variante, pe bej și pe negru. Pe Kurtmann.ro sunt disponibile multe alte modele, așa că vă puteți alege exact culoarea și croiala care vă avantajează.
    În picioare am purtat sandale comode, fără toc și cu talpa subțire. Le-am găsit pe Miniprix.ro și le-am purtat de zeci de ori până acum, plus că am plătit un preț rezonabil pentru ele. Chiar dacă nu sunt confecționate din piele, s-au dovedit a fi foarte rezistente. Ochelarii pe care îi port sunt acum la super-reducere, în cazul în care vă plac și îi doriți și voi. 
    
   Voi cum vă relaxați în aceste ultime zile de iulie?

Poseta San Marino




  Nu ratați reducerile de vară de pe Kurtmann.ro! Prețul produselor este redus cu 70%. Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa oferta!

Kurtmann

3 comentarii:

  1. Imi place foarte mult tinuta, cum iti vine forma asta rotunda a ochelarilor. Foarte frumos imprimeul pantalonilor. xo

    You are invited on my International Giveaway

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place mult ținuta, pantalonii sunt frumoși foc!
    Neapărat trebuie să bifez și eu cândva litoralul din Bulgaria. :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...