marți, 5 august 2014

O rochie pentru fiecare femeie


    Prietenele mele sunt foarte capricioase când vine vorba despre haine. Mereu le aud văicărindu-se ba că bluza nu mai este la modă, ba că au nevoie de o rochie nouă, ba că perechea de pantaloni nu le mai încape. Dar cea mai groaznică perioadă a anului este vara, pentru că atunci sunt mult mai capricioase decât de obicei. Ce, cum și când să îmbrace sunt întrebările care le obsedează și nu le dau pace oricât ar încerca și orice ar cumpăra. Eu le-am tot spus că tendințele în modă se schimbă de la an la an, de aceea cel mai inteligent lucru este să faci achiziții inteligente, care să se potrivească stilului tău vestimentar și personalității tale Astfel, te vei simți bine îmbrăcată în ele și acum, dar și peste trei ani.
    Am reușit să le conving că vara aceasta trebuie să poarte toate rochii, pentru că acest obiect vestimentar ne caracterizează pe noi, toate femeile din lume. Și indiferent de kilogramele pe care le avem, sau de lungimea picioarelor, ori de cât de bronzată avem pielea, cert este că trebuie să purtăm cu încredere rochii, deoarece sunt un simbol al feminintății.
   Le-am strâns pe toate la mine acasă și le-am făcut cunoștință cu magazinul meu favorit de rochii: Carmencita.ro (click aici). Desigur, le-am servit cu o prăjitură cu ciocolată, pentru a le face vesele și concentrate asupra produselor minunate de pe site, și cu o limonadă rece ca să-și păstreze calmul și să nu devină iarăși capricioase. Am răsfoit paginile magazinului online timp de vreo două ceasuri, studiind cu atentie fiecare categorie și model în parte. În cele din urmă ne-am decis, toate cinci, pentru că deja simțeam nevoia să primim cât mai repede rochiile alese.


   Gabi și-a ales o superbă rochie de zi (click aici), într-un imprimeu floral văratic, care o avantajează de minune, deoarece verdele-mentă contrastează plăcut cu nuanța ciocolatie a părului ei. Deși are doar 1,56 cm, adică este o mignonă, ea va fi avantajată de lungimea rochiei, care o să-i creeze efectul optic de alungire a picioarelor. La început îi era teamă că șoldurile ei înguste vor fi o problemă, dar croiala rochiei A-line rezolvă problema, punând accentul asupra taliei, pe care o subtiază vizibil, în timp ce șoldurile sunt camuflate perfect sub fusta cloș. În plus, ei îi plac la nebunie trandafirii, care se regăsesc și pe imprimeul de poveste al rochiei.




   Diana își dorea tare mult o rochie pentru botez (click aici), pentru că la sfârșitul lunii august, ea și soțul ei vor fi nașii de botez ai unui îngeraș blond. Problema ei era aceea că avea un buget nu foarte mare, așa că-și dorea o rochie de ocazie pe care să o mai poarte și la alte ocazii, gen petreceri și cocktail-uri. Ea tocmai s-a întors din concediul din Brazilia, care i-a mâncat toate economiile din ultimul an, dar măcar s-a pricopsit cu un bronz incredibil. Așa că noi i-am recomandat o rochie vaporoasă, cu un imprimeu exotic, ca să pară precum braziliencele focoase. Dar pentru că va fi nașă, trebuie să poarte o rochie decentă, nu una foarte scurtă, așa că imediat a pus ochii pe rochia asimetrică, cu o croială interesantă. Plus că picioarele ei lungi îi vor permite să poarte această rochie de lungime midi și, în același timp, să arate minunat în ea.

   Camelia are o siluetă androgină, pentru care o invidiem toate, deoarece arată ca scoasă dintr- revistă, ori de pe marile podiumuri de modă. Dar ea nu se simte incredibil ]n pielea ei, pentru că îi lipsesc rotunjimile și cu greu găsește ceva care să o avantajeze. În cele din urmă, am convins-o cât de bine i-ar veni rochia mini din voal! Pe lângă faptul că are croiala dreaptă, rochia nu se mulează pe corp datorită voalului din care este confecționată. Este genul de rochie numită shift dress, pe care o poartă majoritatea manechinelor și care le face să arate extrem de classy și de șic. Nuanța delicată de bleu o va avantaja, pentru că are și părul blond natural, de culoarea paielor de fân, de zici că e scoasă dintr-un editorial Alexander McQueen. Și chiar dacă nu are rotunjimi, detaliile rochiei vor camufla perfect zonele de care ea este nemulțumită: sânii mici sunt camuflați de funda din zona decolteului, în timp ce în zona șoldurilor, rochia are mici volane oblice.



  Raluca este mămica sexi și chiar dacă nu a reușit să elimine toate kilogramele în plus strânse în timpul nașterii, are niște trăsături deosebite pe care trebuie să le scoată în evidență. Chiar dacă abdomenul nu este plat, ea are sânii mari, frumoși, așa că rochia cu decupaj îi va evidenția bustul generos, dar atât cât să fie decentă și să nu cadă în extrema opusă. Rochia din stofă, cu buzunare, are o croială dreaptă, ce va acoperi abdomenul, reliefând plăcut bustul și alungind optic picioarele. Culoarea bleumarin și imprimeul cu flori mari, albe, creează un contrast plăcut și face ca rochia să poată fi purtată la birou, pe perioada verii.


  Iar eu mi-am ales o rochie clos cu bustul din dantelă, pentru a-mi pune în evidență pielea bronzată. Prietenele mele știu deja ce pasiune am pentru hainele din dantelă, așa că nu le-a surprins deloc alegerea mea. Acest material se menține încă în tendințe, fiind un simbol al feminității. Aceasta mi se pare rochia perfectă pentru mine în această vară, iar croiala și lungimea mă avantajează. Eu evit să port în acest sezon rochii foarte mulate, deoarece vreau să-mi las corpul să respire, plus că vara este un anotimp al mișcării, care ne dă o stare generală de bine. Și voi putea purta rochia în ținute casual, dar și la petreceri, pentru că este genul de rochie care, accesorizată cum trebuie, poate fi purtată în fel și fel de moduri.

  Prietenele mele sunt foarte capricioase, dar și eu sunt la fel ca ele, de aceea ne și înțelegem de minune. De când am achiziționat rochiile perfecte de pe Carmencita.ro, pentru care am beneficiat de transport gratuit, comanda fiind mai mare de 200 lei, am hotărât de comun acord că rochia este piesa vestimentară a verii. Astfel, rochiile ne-au cucerit dressing-urile de vară și le purtăm cu încredere, cu veselie, cu feminitate.
   Există rochia perfectă pentru fiecare femeie și este simplu să vă găsiți modelul potrivit atunci când cereți sfatul prietenelor dragi! Ele sunt sincere și îți cunosc defectele, dar mai ales punctele forte, așa că îți vor da cele mai bune sfaturi. Noi, de când am descoperit site-ul Carmencita, am făcut o pasiune pentru rochiile frumoase, cu imprimeuri aparte și de calitate superioară. Plus că prețul unei rochii este accesibil și nu cheltuim o sumă exagerată pentru a achiziționa o piesă vestimentară deosebită.
    Voi v-ați găsit rochia perfectă sau încă sunteți în căutarea ei?




8 comentarii:

  1. frumoase rochite, ar trebui femeile se le poarte mai des, ca tot vad numai pantaloni pe strada. pupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar asa este! Speram ca vara aceasta sa vad cat mai multe femei in rochii!

      Ștergere
  2. Rochiile cu print floral...am o slabiciune pentru ele!!! :)
    Am si eu o rochita de pe alt site cu printul celeo din penultima imagine!
    Observ ca cei de la Carmencita au ales un model care sa "corespunda" denumirii site-ului!
    Foarte frumos ai gandit articolul, Catalina! Mi-a placut!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, chiar ti se potriveste printul penultimei rochite si mi-a placut si mie mult de tot!
      Da, chiar ca se potriveste modelul care pozeaza pt produse, este o fata foarte frumusica!

      Pupici

      Ștergere
  3. Ultima rochita este pe placul meu!

    http://valentinabucur.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Am precizat in articol ca este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul fiecarei femei!

      Te pup!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...