miercuri, 17 septembrie 2014

Ținuta zilei: Cum purtăm kimono-ul


   Vara aceasta s-au purtat atât de mult kimono-urile, încât mi-e greu să cred că nu le-ați văzut în magazinele fizice și online. Vestea bună este că, în cazul în care aveți un kimono în garderobă, îl puteți purta fără probleme în această toamnă, în combinații western sau folclorice.
   Kimono-ul poate fi combinat în multe moduri, dar eu am să vă propun o combinație casual lejeră, pe care am purtat-o în vacanța în Nisipurile de Aur, despre care puteți citi AICI. În această toamnă, combinați kimono-ul cu un top simplu, o pereche de jeans bleumarin sau negri și ghete ankle boots. Nu vă temeți să dați un look aparte ținutei asortându-i o pălărie sau o poșetă cu franjuri. Eu m-am îndrăgostit de kimono-ul cu flori și l-am prins la un preț foarte bun; în general pe site-urile asiatice găsiți o mare varietate de modele, la prețuri avantajoase.

   Topul cu broderie este de la Only și a fost o achiziție inspirată de pe Kurtmann.ro. L-am purtat deja într-o sumedenie de combinații, fiind versatil și feminin. Pentru toamnă, un astfel de top poate fi purtat în combinație cu o pereche clasică de jeans, o cămașă boyfriend în carouri și ghete de inspirație rock. Sau pentru un look caual-chic, un top alb cu broderie poate fi purtat cu o fustă cu imprimeu și un cardigan într-o nuanță caldă. Iubesc articolelel vestimentare cu broderie și mă bucur că nici în acest sezon designerii nu au renunțat ă aducă dantela și broderia în centrul atenției.
   
   Nimic nu poate fi mai comod decât o pereche de espadrile. Odată ce le încalți nu vrei să le mai dai jos din picioare. Pot fi purtate și toamna, când afară este uscat și nu încep ploile, asortate la pantaloni, dar și la fuste și rochii. Evitați purtarea lor cu șosete din  bumbac; dacă nu sunteți obișnuite să renunțați la șosete, optați pentru dresuri de culoarea piciorului. 
   În loc de geantă îmi place să port ghiozdanul meu favorit, care este mai ușor de purtat și mult mai încăpător. Accesoriul acesta școlăresc este ideal mai ales dacă aveți probleme cu coloana și trebuie să echilibrați greutatea pe amândoi umerii. 

     Mai jos aveți link-urile pentru fiecare produs în parte:

Kimono Romwe.com 
Espadrile via Miniprix.ro
Ghiozdan cu flori Romwe 
Ochelari Polaroid






10 comentarii:

  1. Ce frumos e al tau! <3
    Aratat tare bine cu topul alb cu dantela! <3
    Avem si noi unul si imi place la nebunie! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Cristina!
      Si mie imi plac la nebunie kimonourile :D

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa tinuta! Kimono-ul este superb, il ador!! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Este superb kimonoul, ce marime este al tau ?

    RăspundețiȘtergere
  4. E minunat si imi place mult cum l-ai combinat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O tinuta pe gustul meu, ador look-urile astea relaxate pentru vara, rucsacul e de milioane!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragut! Itu sta tare bine,mai ales bronzata! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...