vineri, 26 septembrie 2014

Review: Șampon Reparator Keune


      La începutul lunii iulie mi-am achiziționat Șamponul Reparator Keune pentru păr degradat, din magazinul online ProduseCosmetice.ro (click aici). Am așteptat să folosesc acest șampon o perioadă, înainte de a scrie despre ele pe blog.
     Acum, la sfârșitul lunii septembrie, abia am ajuns la jumătatea flaconului de 250 ml, în condițiile în care îmi spăl părul o dată la 3 zile, dar țin să precizez că l-am mai alternat și cu un șampon de la Dove. Singurul motiv este acela că am vrut să-l folosesc de fiecare dată cu masca din aceeași gamă, care nu poate fi folosită decât o dată pe săptămână.

     Fiind vorba despre un șampon profesional, am avut așteptări de la el și nu m-a dezamăgit. În primul rând, mi se pare extrem de economic. Îl folosesc deja de 3 luni și abia am ajuns la jumătatea flaconului, ceea ce îl face să fie mai mult decât convenabil. La fiecare spălare, am aplicat o cantitate mică, aproximativ conținutul unei lingurițe.

    Șamponul are consistența unui gel transparent, destul de gros, cu un miros fresh, asemănător lămâii. Mirosul este deosebit de plăcut, dar nu foarte intens și se menține în păr după spălare, menținând senzația de prospețime. Face o spumă fină, bogată, care se clătește repede din păr.
    Chiar dacă este un șampon pentru repararea părului, el netezește părul și nu îl încâlcește deloc în timpul spălării, plus că reușește să îl spele foarte bine, fără să rămână reziduuri și mizerie în păr. Imediat după șamponare, părul este întins și neted și scârțâie ușor la clătire.

    Fiindcă l-am folosit împreună cu masca de păr, despre care voi scrie cât de curând, am fost încântată de rezultate. Eu am o mare problemă cu părul meu gras, deoarece am firul subțire și se degradează incredibil de ușor. Nici pe perioada verii nu am reușit să renunț la placă, așa că șamponul reparator Keune mi-a fost de mare ajutor, împiedicând firele de păr să se despice și să se rupă.
   După uscare, părul este moale, fin și se coafează foarte ușor. Dacă îl usuc doar cu foehnul, fără să-l coafez, are un aspect îngrijit, natural, iar firele de păr nu se mai frizează. Cu acest șampon, părul stă cuminte și pare mai puternic și mai rezitent în fața șocurilor termice.

    Șamponul este încă diponibil AICI, la prețul de 48 lei. . L-aș cumpăra din nou oricând, pentru că este eficient, dar și economic. La început, prețul vi s-ar putea părea mare, dar dacă după trei luni de folosire eu n-am folost decât jumătate din conținut, înseamnă că este mult mai convenabil decât alte șampoane din comerț. Plus că este și un produs profesional pentru îngrijirea părului.


Un comentariu:

  1. Si eu am auzit lucruri bune despre sampoanele profesionale Keune, insa nu am incercat pana acum!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...