luni, 13 octombrie 2014

Comandă Miniprix.ro : Ghete cu toc


    Ghetele mele favorite sunt cele până la glezne, cunoscute sub numele de ankle boots. M-am îndrăgostit de ele grație site-ului britanic Asos.com, de unde mi-am și cumpărat câteva perechi. La sfârșitul verii, când mi-am făcut ordine în dulap și am scos la lumină hainele și încălțămintea de toamnă, mi-am dat seama că nu am o pereche de ghete mai versatilă (eu am ghete verzi, gri și bleumarin și voiam unele maro sau negre pe care să le pot combina mai ușor).

    În ultima săptămână din septembrie, am stat puțin pe gânduri dacă să-mi cumpăr sau nu o pereche de ghete din piele întoarsă, pe care am văzut-o pe Miniprix.ro. Dacă consultați permanent site-ul, știți că mereu aduc modele superbe, de calitate, la prețuri mult mai mici decât în magazinele obișnuite. Oscilam între maro închis și negru. Am stat două zile pe gânduri și nu știam ce să fac; eram totuși presată de ideea că în curând se poate epuiza stocul și că voi rămâne cu buza umflată, cum mi s-a mai întâmplat.
   În a treia zi,
împinsă de la spate de iubitul meu, am pus în coș ghetele și am așteptat cu sufletul la gură să le primesc. Este vorba despre o pereche de ghete cu botul mai alungit, ușor ascuțit, cu un design western tare frumos. Mi-a plăcut înălțimea tocului, cât și faptul că se închid cu fermoar. Mi-am ales măsura mea obișnuită, adică 37, și am așteptat telefonul curierului.

   În circa trei zile am primit pachetul, livrat prin curier. Transportul a fost gratuit, deoarece am depășit pragul de 100 lei, dar și transportul obișnuit costă foarte puțin, doar 9 lei. Ghetele erau ambalate în cutia originală și astfel am descoperit că sunt de la cunocutul brand spaniol BLUEGENEX, care comercializează numai încălțăminte confecționată din piele naturală. Acesta este site-ul original (click aici), unde prețul pentru pereche de ghete oscilează între 160-200 euro. Eu am dat pe ale mele 168 lei pe Miniprix.ro și consider că am făcut o adevărată afacere și că am economisit o sumă mare de bani. În magazinele fizice din mall, prețul unei astfel de perechi de ghete din piele naturală depășește cu ușurință suma de 500 lei, așa că din acești bani ne putem lua 3 perechi diferite de pe Miniprix.
    Sunt absolut încântată de ghete, care sunt perfect lucrate și arată impecabil. Mi se potrivesc perfect în picior și nu-mi vine să le mai dau jos! Tocul mediu le face să fie foarte comode și mă bucur că am optat pentru culoarea maro închis. Sunt încă disponibile pe site, în varianta maro și negru (Click Aici).




   Mai jos am făcut o selecție a perechilor de ghete cu toc care mi-au atras atenția în ultima perioadă. Sub imagine găsiți link-ul spre pagina fiecărui produs în parte. Cea mai mare parte a ghetelor sunt din piele naturală și nu costă mai mult de 170 lei.

5. Ghete maro (click aici)- ca ale mele
6. Ghete cu imprimeu (click aici) - mai multe modele disponibile

    Ghetele cu toc sunt favoritele mele deorece sunt versatile și ne ajută să fim elegante și la modă chiar și în sezonul rece, când trebuie să purtăm haine groase. Le prefer pe cele cu toc mediu, pentru că sunt comode și le pot purta toată ziua fără să am dureri de picioare când le descalț. 
    Îmi place să le port cu pantaloni, însă arată foarte bine purtate și cu rochii. Asortez aceste ghete unor jeans clasici, cu croiala skinny, unui pulover gros, adaug o geacă de blugi sau o jachetă lungă și o eșarfă. Uneori optez pentru o combinație masculină, păstrez pantalonii skinny, dar optez pentru o cămașă în carouri și un pulover purtat peste cămașă. 
    Adesea caut pe internet idei de ținute, pentru că nu mereu sunt inspirată și-mi place să adopt și stiluri cu care sunt mai puțin obișnuită. Mai jos am făcut o selecție a ținutelor mele favorite, așa că vă puteți inspira și voi în cazul în care vă plac aceste ghete și nu știți cum să le combinați: 



^Sursă fotografii: Pinterest.com

8 comentarii:

  1. sunt tare dragalase! si eu astept o comanda :)
    sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte frumoase, sa le porti cu drag . (Ana)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte dragute ! Mi-am comandat si eu in weekend o pereche dar fara toc, la fel am oscilat si eu intre a le lua sau nu vreo 2-3 zile la rand , intr-un final le-am comandat dupa telefon cu -20% reducere si au ajuns la pretul de 88 de lei. Asta da afacere. Acum astept sa-mi ajunga coletul . Sa le porti sanatoasa !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, super afacere ai facut, bravo tie! Am vazut si eu promotia (parca numai vineri a fost) si mi se pare super avantajoasa! Astept sa le vad :D

      Multumesc,
      pupici

      Ștergere
  4. Ce dragute sunt ghetutele! Sa le porti cu placere!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...