marți, 14 octombrie 2014

Eveniment: When LOVE is for SALE


    Dragilor, astăzi vă fac o invitație frumoasă la un eveniment foarte interesant ce va avea loc în București, pe 1 noiembrie. Este vorba despre un Târg pentru lucruri care au fost și încă mai merită să fie iubite, unde puteți găsi lucrușoare foarte frumoase, pentru cei mari, dar și pentru cei mici. În plus, va exista o secțiune intitulată ”When Love is for Free”, unde se vor putea face donații pentru adăpostul de animale „Arca lui Noe” (în schimbul unei sume donate veți primi un obiect frumos, la alegere).
 

   Iată detaliile pe care le-am primit de la Laura Bucur, una dintre organizatoarele acestui frumos eveniment:


   Dragostea e oarba. Shoppingul la fel.

  A fost de-ajuns o privire ca să mă las cucerită. Era exact ceea ce-mi doream și venea într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Rochia perfectă pentru petrecerea cu fostii colegi de liceu. Sandalele potrivite pentru city break-ul mult asteptat. Fusta fistichie pentru petrecerea tematică. Pălăria care m-a salvat la mare în weekend, pentru ca parul suferise o transformare nefericita. Dar ce noroc, ce bucurie si usurare că le-am avut.

    Toti avem povestile noastre, o istorie care ne-a adus unde suntem acum si de unde vom pleca mai departe, chiar dacă separat.

"When love is for sale" - târg pentru lucruri care au fost si încă mai merită să fie iubite.... Obiecte si accesorii, nu noi dar încă frumoase, îsi caută alte povesti. Poate sunt exact ceea ce-ti trebuie tie.

   In prima zi a Brumarului "When love is for sale", impreuna cu Have a Cigar, isi deschide inima pentru a primi noi conchistadori. Vino sambata, pe 1 noiembrie, intre 10.30 si 18.00, la parterul si demisolul casei din str.Dianei, nr 11, sa gasesti dragostea pentru lucruri purtate deja cu drag si grija, colectii de bijuterii, carti, albume cu muzica buna sau obiecte decorative. Tot aici, mamicile vor avea parte de o dubla bucurie pentru ca vor putea cumpara hainute si pantofi pentru copii, altadata dragi altor parinti. Sau jucarii de nedespartit in alti ani, in alte perioade pentru alti copii.

   Pe parcursul zilei, Have a Cigar iti ofera un pahar de vin rosu fiert si un delicios Tender Chicken (gratar din piept de pui aromat cu ierburi de sezon, sos a la chef, bagheta si cartofi prajiti)...iti trebuie forte pentru a cuceri cele peste 20 de dulapuri deschise.

  "When love is for free" este sectiunea târgului dedicata unui gest de dragoste fata de animale. Haine, obiecte, lucruri dragi sau jucării pot fi donate, atat de participanti cat si de vizitatori si, ulterior, cumparate, fara un pret anume. Banutii adunati vor fi donati adapostului pentru catei si pisicute “Arca lui Noe”, situat in fosta ferma de pui a Institutului de Cercetari din Corbeanca, unde sunt adapostiti aproape 80 de catei si cateva pisicute. Lucrurile stranse dar necumparate raman pana la urmatorul eveniment pentru a se continua donatiile.

   Pentru cei care cred ca au povesti de dragoste de spus in cadrul "When love is for sale" se pot inscrie la adresa de email laura.bucur@laurabucur.ro. Ulterior inscrierii vor fi trimise toate detaliile necesare participarii.

   Da, exista si doua reguli:
• lucrurile sa fie intr-o stare buna sau foarte buna, curate, calcate, mai ales cele pentru copii;
• nu se accepta haine sau obiecte cumparate in scopul comercializarii, revanzarii.

  Taxa: 50 lei/expozant; se ofera o masa si un scaun (trebuie sa aduceti voi stander si umerase).

  Contact: Laura Bucur – laura.bucur@laurabucur.ro / FB: When love is for sale

  Intrare GRATUITA pentru vizitatori!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...