sâmbătă, 18 octombrie 2014

Wishlist Kurtmann.ro


   În urma mesajelor și a rugăminților pe care le-am primit de la mai multe dintre cititoarele blogului meu, am reușit să fac o listă cu produsele mele favorite din magazinul online Kurtmann.ro . Mereu m-ați întrebat cum de găsesc lucrușoare frumoase, cu detalii deosebite, în acest outlet, așa că vă arăt ce haine mi-au atras atenția și pe care le-am inclus în lista mea de dorințe.

   Secretul constă în multă răbdare, atenție și pasiune. De fel sunt o persoană răbdătoare și îmi place să răsfoiesc toate cele peste 200 de pagini cu produse ale site-ului, în căutarea unor rochii, bluze sau accesorii pe gustul meu. Consider că niciodată nu te plictisești de un lucru pe care îl faci cu o pasiune. Și adevărul esste că fac shopping online cu multă pasiune! Am spus că este nevoie de atenție și aici mă refer la atenția la detalii; rareori cumpăr un obiect vestimentar simplu, banal și întotdeauna sunt atrasă de detalii speciale precum dantela, broderie, mărgele și alte inserții. Iubesc lucrurile cu croieli simple, dar care au ceva care să le scoată în evidență.
   Când navighez pe Kurtmann.ro
mă simt ca la vânătoare de haine, măresc imaginile, studiez cu atenție imprimeurile, modelul dantelelor și al broderiilor. Nu las nimic la voia întâmplării și nu mă las dezamăgită de fotografii; le prefer pe acestea în locul unora profesioniste, fără defect, făcute unor haine de proastă calitate. Aici știu că merg la sigur, mai ales că se găsesc haine și accesorii de la branduri foarte dragi mie, precum Vila, Zara și Vero Moda.

    Weekend-ul acesta, 18-19 octombrie, Kurtmann.ro ne asigură transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 90 lei (cu această sumă de bani îmi pot lua o bluză și un pulover, sau o rochie superbă!).
    Iată selecția pregătită pentru voi, cu o parte din favoritele mele! Sub fiecare poză veți găsi link-ul spre pagina produsului, trebuie doar să dați click acolo unde vă indic acest lucru. Eu vă recomand, dacă aveți timp și răbdare, să intrați pe fiecare pagină în parte, să studiați modelul fiecărui produs și să vă convingeți cât de frumoase sunt cu adevărat. Am ales măsuri între S-L, pentru că rareori țin cont de măsura mea atunci când îmi place ceva mult de tot.
    Un weekend minunat în continuare, dragilor!
























2 comentarii:

  1. Era cat pe ce sa-mi comand acel sacou din dantela de la stradivarius,dar m-am reorientat:-)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...