sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Comandă Miniprix: Ghete din piele Fly London


   Despre colecția de încălțăminte din piele Fly London v-am vorbit în mai multe rânduri, amintind de fiecare dată de calitatea produselor și de prețurile foarte avantajoase, făcând raportul preț-calitate. Și nu v-am spus povești, pentru că înainte de a mă pronunța în privința lor, le-am văzut pe viu în magazinul Miniprix Militari din București. De cum le-am văzut, am vrut și eu o pereche, numai că la momentul respectiv nu am avut bani să-mi cumpăr una.
   Astăzi vorbesc din experiență personală, pentru că tocmai am intrat în posesia primei mele perechi de ghete FlyLondon, de care sunt foarte mândră, mai ales că le-am găsit la un super-preț. Vinerea trecută, de Black Friday, le-am găsit reduse cu 50% și chiar nu reușesc să rezist promoțiilor cu adevărat atractive. Le-am pus în coș, alături de o pernă TAC din microfibră, de care aveam neapărat nevoie.


  Ghetele au venit ambalate în cutia originală, o cutie foarte frumoasă pe care nu o voi arunca. Emblema Fly London - o muscă, se regăsește atât pe cutie, cât și pe încălțăminte, în partea laterală și pe talpă. Cum am deschis cutia, am fost încântată de pielea perfect întinsă, frumoasă și foarte puțin lucioasă. Ghetele sunt decorate cu o baretă ce se închide cu cataramă. Nu au fermoar, dar intră foarte rapid în picior. Botul este rotund și ușor alungit.
   În interior au o căptușeală moale, nu mi-am dat seama dacă este piele întoarsă sau un alt material ce se aseamănă ca și textură. Partea in spate a ghetelor, de care trag atunci când le încalț, este mai întărită, deoarece este supusă unei presiuni mai mari și trebuie să reziste în timp. Cel mai mult mi-a plăcut că acest model este cusut, iar pielea se îmbină perfect cu talpa din cauciuc gros, fiind topite între ele (din câte mi-am putut da eu seama). Conform inscripției din interior, acestea sunt confecționale în Portugalia.
    Culoarea lor este un maro închis, destul de ușor de combinat cu diverse culori. Pe site sunt încă disponibile pe maro(click aici) și pe negru (click aici). Eu mi-am comandat măsura 37 și ghetele îmi vin foarte puțin lărguțe în picioare, dar se rezolvă ușor, pentru că în sezonul rece port numai ciorapi mai groși.
   Datorită volumului mare de comenzi, coletul mi-a fost livrat în 5 zile lucrătoare, prin curier rapid (plus că am avut și un produs partener în comandă)

    Pe blog v-am arătat și restul colecției mele de produse Miniprix (click aici) :)




   Timp de două zile, pe 29 și 30 noiembrie, Miniprix oferă 40% reducere la peste 200 de modele de încălțăminte din piele pentru femei și bărbați din colecția FlyLondon (Click Aici). Vă garantez că nici acum reducerile nu sunt fictive (cum s-a întâmplat în cazul multor magazine care au crescut prețurile înainte de reducerea de Black Friday). Eu intru mereu pe site și prețurile originale sunt aceleași, fără vreo modificare.
    În acest weekend, Miniprix oferă și transport gratuit pentru orice comandă, indiferent de valoarea ei, cu ocazia zilei de Sf Andrei!

18 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase, sa te bucuri de ele! Si eu am comandat 2 perechi de incaltaminte de la ei martea aceasta, au avut happy hour si reducere de 50% la incaltaminte :D
    Inca nu le-am primit, le astept.
    Weekend placut! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Georgiana! Sa le porti si tu cu placere pe ale tale cand o sa le primesti!
      Chiar a fost super-avantajoasa reducerea, avand in vedere calitatea lor.

      Sa ne spui cum sunt ale tale!
      Pupici

      Ștergere
  2. Sa le porti sanatoasa!

    Si eu mi-am luat ghete Fly London vinerea trecuta:
    https://www.miniprix.ro/produs/1122026/Ghete-Fly-London-din-piele

    Cu o saptamana inainte am facut o alta comanda, dar produsul primit avea un defect vizibil (culoare diferita a celor doua ghete), asa ca le-am returnat. Mi-a parut rau, fiindca imi placeau mai mult decat a doua pereche pe care am comandat-o:
    https://www.miniprix.ro/produs/1124744/Ghete-Fly-London-din-piele

    Nici astea grena nu-s perfecte, dar macar nu au defecte care ies rapid in evidenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliana!!! Te imbratisez!!! Sa stii ca m-am tot gandit la tine in ultima vreme, te-am si mentionat intr-o postare! Ma batea gandul sa-ti scriu un mail, sa te intreb ce faci!
      Iarta-ma, nu vreau sa te simti "vanata", dar asta a fost reactia spontana vazand comentariul tau la aceasta postare! :)
      Pup, cu drag!

      Ștergere
    2. Catalina, imi plac ghetele tale! Sa le porti sanatoasa!
      Au produse de calitate cei de la Fly London, tot astept sa gasesc si eu o pereche de cizme la care visez! :)

      Pupici!
      Ilda
      Lavender thoughts

      Ștergere
    3. Ilda, nu ma simt vanata :-).

      In ultimul timp am fost foarte ocupata cu treburile profeionale si am mai intrat, din cand in cand, doar pe cateva bloguri preferate (Aurora, Catalina, tu, Georgia, Katynel, Simona). De comentat, foarte rar am mai facut-o ... .

      Aici, am considerat ca va fi util comentariul meu, mai ales ca si pe site-ul Miniprix, la descrierea produselor Fly London, am vazut comentarii asemanatoare cu al meu.

      Miniprix este OK, atat timp cat ii intelegi politica: vinde marfuri nevandute de altii (stocuri din sezoanele anterioare) sau produse care nu au trecut de controlul de calitate. In cea mai mare parte, produsele comercializate de Miniprix au si defecte (unele mai mici si acceptabile sau usor de remediat, altele destul de mari si aproape imposibil de remediat). Important este sa facem alegeri in cunostinta de cauza, pentru a nu fi dezamagiti.

      Vrei ghete Fly London cu 100-150 de lei, atunci trebuie sa fii pregatit sa accepti si o zgarietura a pielii, o incretitura la vreo cusatura etc. Daca nu accepti aceste mici defecte, atunci du-te la Mall si scoate din buzunar 500-700 de lei pe ceva asemanator.

      Mie imi place Miniprix datorita politicii de retur: daca un produs nu corespunde din punct de vedere calitativ (are defecte vizibile si pe care nu pot sa le remediez usor) sau daca nu mi se potriveste marimea unui produs, il returnez. Foarte rar mi s-a intamplat ca un produs de la Miniprix sa nu aiba macar vreo cateva ate iesite pe la cusaturi sau vreo mica pata. Acestea sunt mici imperfectiuni, care pot fi usor remediate si astfel te alegi cu un produs de calitate, la un pret mini.

      Scuze, Catalina pentru comentariul meu lung si pentru partea introductiva, fara legatura cu articolul tau. Totusi, consider ca, in scop informativ, trebuie sa punctam atat partile bune, cat si pe cele mai putin bune.

      Ștergere
    4. Liliana, draga mea, nu m-a deranjat absolut deloc comentariul tau si chiar ma bucur ca ai impartasit experienta ta cu magazinul Miniprix. Desigur, nu toate produsele sunt perfecte, mai ales când sunt reducerile de final de sezon, dar în general eu am fost mulțumită de fiecare lucru cumpărat, motiv pentru care nu am făcut decât un singur retur (pt o pereche de adidași într-o măsură mai mare). Eu nu sunt genul de persoană care întoarce un lucru pe toate părțile ca să vadă dacă are defecte, mai ales că și lucrurile noi cumpărate din mall, să zicem, se pot rupe sau agăța după o primă purtare. Nu sunt o mofturoasă și nu cred că alt magazin poate concura Miniprix la raportul preț-calitate. Cum ai zis și tu, în cazul ghetelor din piele.
      Mie imi plac ambele perechi de ghete alese de tine, cred ca cele cu toc s-ar fi potrivit mai mult stilului meu si am observat ca erau mai colorate în bot și la călcâi, dar dacă aveam defect de culoare cum zici, atunci bine ai făcut că le-ai returnat.
      În orice caz, eu iti doresc sa le porti cu placere si trebuie sa marturisesc ca m-ai cam dat pe spate cu nuante ghetelor, acum vreau si eu unele burgundy :D Ce ma fac?!?

      Iti multumesc ca imi citesti blogul si, uite, si eu m-am intins la vorba :)

      Pup

      Ștergere
  3. Sunt foarte frumoase, sa le porti cu drag!
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt foarte faine si pare ca pielea e moale, moale! si eu astept pachet miniprix :)
    sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Adina! Chiar sunt foarte moi! Sa ne spui cum sunt ale tale :)

      Pupici

      Ștergere
  5. Sa le porti cu drag!sunt dragute!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le porti sanatoasa! Eu mi-am comandat ieri o pereche de ghete Fly London si le astept saptamana viitoare.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, deja le-am scos la o primă purtare si ma simt bine in ele, nu m-au ros deloc.
      Dupa ce le primesti, poate ne spui si noua cum sunt :) Sa le porti cu drag!

      Pupici

      Ștergere
  7. Superbe ghetutele si foarte versatile! Sa le porti cu placere! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...