luni, 10 noiembrie 2014

O nouă tendință în materie de sănătate

 

     În fiecare an, cei mai celebri designeri vestimentari stabilesc trendurile pentru cele două sezoane, adevărate etaloane de frumusețe pentru femeile din întreaga lume. Dar astăzi nu o să vă vorbesc despre haine, pentru că altele sunt prioritățile mele în viață. Deși sunt femeie și sunt pasionată de modă, pentru mine sănătatea este cea mai importantă. Fără sănătate, nu aș putea trăi fericită și nu m-aș putea bucura de tot ceea ce mă înconjoară și acest raționament este valabil pentru fiecare om în parte. Până și cea mai mică răceală ne creează o stare de indispoziție și ne împiedică să trăim frumos.

    Preocuparea de a-i ajuta pe oameni să trăiască într-un mediu sănătos, i-a îndemnat pe cei de la AlecoAir.ro să lanseze un nou trend în materie de sănătate, valabil nu doar un sezon, ci o perioadă de timp nesfârșită: aerul curat. Astfel, voi face o comparație deloc exagerată și voi spune că dezumidificatoarele, aparate moderne pentru purificarea aerului pot fi comparate cu piesele vestimentare clasice, care sunt la modă în fiecare sezon: little black dress, cămașa albă sau pantofii stiletto.

    Dacă nu sunteți familiarizați cu acest nou aparat electric, vă veți obișnui rapid cu el, deoarece este cel puțin la fel de atractiv ca tendințele în modă nou-lansate. Sănătatea este plasată în centrul atenției de aceste dezumidificatoare, al căror principal rol este de a purifica aerul, prin eliminarea apei și a bacteriilor. Cine nu ar vrea în casă un astfel de aparat, care elimină umiditatea din aer, dar și mirosurile închise, mucegaiul și praful? Ignoranța este un real impediment, însă un om informat devine imediat interesat de acest sistem indispensabil pentru un mediu protector.

  Sănătatea noastră trebuie ținută la adăpost, deoarece există multe pericole ascunse pe care nu le conștientizăm. În fiecare încăpere există cel puțin un litru de apă în aer, care ne afectează sistemul respirator și ne poate cauza alergii grave. În această perioadă a anului, multe persoane sunt satisfăcute după ce și-au izolat locuințele, în dorința de a menține un confort termic ridicat. Dar izolarea termică nu este cea mai bună opțiune, deoarece aerul nu mai circulă cum ar trebui și nu se împrospătează. Astfel, în încăpere se păstrează tot mai multe bacterii și aerul devine unul închis.


   AlecoAir ne oferă o gamă variată de dezumidificatoare, cu diferite puteri de absorbție, dar și de acțiune. Spre exemplu, pentru un subsol este necesar un aparat mult mai puternic decât pentru o cameră de zi, cu o rază de acțiune mai mare, deoarece spațiul este mai întins și umiditatea este mult mai ridicată. Dar nu vă faceți griji pentru factura la electricitate, deoarece dezumidificatorul este cu 80% mai economic decât orice alt aparat de încălzire și de ventilație. În sezonul rece, este o soluție de dublă economisire, pentru că energia electrică consumată va fi transformată în căldură de acest aparat inteligent. Știm că facturile la utilități sunt mari, așa că nu ne dorim cheltuieli suplimentare, dar ce spuneți de acest aparat care ne va tăia considerabil din facturile pentru electricitate?

   Eu sunt de părere că acest dezumidificator ar trebui să existe în orice locuință, așa cum rochia little black dress trebuie să existe în garderoba oricărei femei. Nu trebuie să aveți mucegai sau igrasie în casă pentru a avea nevoie de un astfel de aparat, ci este suficientă acțiunea aburilor din baie, a transpirație și a aburilor de gătit pentru ca aerul din locuință să se umple cu apă și să devină periculos pentru organismul nostru. Pe lângă disconfortul termic și miros neplăcut, veți observa și o deteriorare a mobilei, aparatele electrice nu funcționează uneori, iar suprafețele metalice devin aproape imposibil de vopsit. Se adaugă pereții reci care lasă urme pe degete, mucegai și igrasie apărute în colțurile camerelor, la ferestre sau în spatele mobilei și condens pe ferestre. Oricare dintre aceste „simptome” ale spațiului în care locuiți ar trebui să reprezinte un semn de întrebare. Iar răspunsul este unul singur: dezumidificatorul. Aparatul-minune pentru o casă în tendințe, o casă în care aerul curat deține monopolul.

   Soluția pentru toate problemele de mai sus este un dezumidificator, potrivit camerelor în care dorim să-l utilizăm. Diversitatea modelelor ne permite să alegem design-ul potrivit pentru interiorul nostru, mai ales că există un model potrivit atât pentru apartamente clasice, cât și pentru case moderne, futuriste sau sediile de birouri. Subsolurile sunt puse la punct cu ajutorul dezumidificatoarelor profesionale, pentru a ne putea depozita lucrurile vechi fără grija că se vor deteriora într-un timp scurt. Și să nu uităm că subsolul este de maximă importanță pentru structura de rezitență a unei clădiri. Iar pentru vilele de lux și hotelurile care își permit o piscină interioară, un dezumidificator pentru piscină este indispensabil, deoarece o astfel de încăpere este în permanență amenințată de vaporii de apă, de condens și de umiditatea ridicată.
   Chiar și pentru întreprinderi și hale industriale există o categorie de dezumidificatoare industriale performante, special concepute pentru astfel de spații, cu o putere de absorbție foarte crescută. În procesele industriale, umiditatea este o mare problemă și poate afecta atât utilajele, cât și produsele finite. Astfel, halele de producție și spațiile de depozitare sunt protejate de apa din aer, obținându-se un mediu optim și asigurându-se investiția, cât și profitul.

   Pe lângă acestea, AlecoAir susține noul trend al sănătății și prin intermediul altor aparate profesionale, precum umidificatoare, aeroterme electrice și turnuri de căldură, aer condiționat, termohigrometre. Comenzile pot fi plasate în magazinul online, prin telefon sau la adresa de e-mail menționate pe prima pagină, în partea de sus. Livrarea aparatelor se face prin curier rapid și este gratuită pentru comenzile mai mari de 499 lei.
   Și pentru a satisface nevoile tuturor clienților, aveți posibilitatea de a opta pentru plata prin rate egale fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături acceptate: Card Avantaj, Star BT și Bonus Card. Înainte de achiziționa un produs, apelați cu încredere la ajutorul profesionist din partea echipei AlecoAir sau consultați cu atenție descrierea completă a fiecărui aparat în parte, pentru a-l alege pe cel care se potrivește nevoilor voastre.

   Voi sunteți în trend în acest sezon, în materie de sănătate ?

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...