duminică, 9 noiembrie 2014

Promoții de Black Friday pe Elefant.ro

 

  Pentru orice iubitor de shopping online, dar mai ales pentru cei care preferă să facă smart shopping, noiembrie este cea mai așteptată lună din an. Și eu fac parte din această categorie și abia aștept ultima săptămână de toamnă, când pot să-mi cumpăr lucrurile favorite cu mari reduceri de preț. Pe lângă capriciile de femei, de Black Friday prefer să-mi cumpăr și articole pentru casă, dar și cadouri pentru sărbători. Astfel, reușesc să le fac surprize cât mai multor persoane dragi și îmi place la nebunie să intru în rolul de Moș Crăciun.
   Anul acesta, Elefant.ro nu se joacă cu promoțiile și, pe lângă Vinerea Neagră de 21 noiembrie 2014, urmează  încă 9 zile cu reduceri uriașe la mii de produse, între 21-30 noiembrie. Astfel, ne așteaptă Black Week, un adevărat maraton al reducerilor, așa că pregătiți-vă toate resursele, deoarece promoțiile vor porni un adevărat marș, la care trebuie să ne înrolăm neapărat. Vor lua parte mii de produse înrolate în următoarele categorii: Ceasuri, Cărți și ebooks, Home Deco, Parfumuri, Genți, Jucării, Bebe și copii, Telefoane, IT și electrocasnice. Mai precis, fiecare dintre noi va găsi câte ceva pe gustul lui, de la femei la bărbați, de la copii la seniori.
   Eu m-am pregătit din timp pentru acest marș al reducerilor și mă voi concentra asupra a trei categorii de produse: Cărți și ebook, Parfumuri, Telefoane, electrocasnice & it.

  Nu mă pot numi o cititoare înflăcărată, dar nu trece o lună fără să citesc cel puțin o carte nouă. Încă prefer cărțile tipărite, pe care le așez în biblioteca personală după ce le citesc, fie le împrumut prietenilor interesați, care de multe ori uită să mi le retuneze. Dar cel mai important este să împărțim lucrurile frumoase cu ceilalți! Iar la Elefant nu duc grija cărților de calitate, pentru că pot alege dintre mii de titluri, în format tipărit sau electronic, de la scriitori clasici, romantici , interbelici, până la autori moderni și contemporani. Eu voi mărșălui printre cărțile aflate la reducere, întocmai eroilor lui Zola, Dostoievski sau Nabokov, care își croiesc drumul în viață întocmai unor soldați neînfricați. Dar și copiii mici vor fi atrași de cărțile cu ilustrații nemaipomenite și cu povești de neuitat, copiii vor avea parte de cele mai bune cărți educative, dicționare și manuale,  în timp ce adulții sunt așteptați cu categorii diverificate (business, grădinărit, gastronomie, science-fiction, beletristică, lifestyle).


   În fapt, marșul reducerilor este unul pașnic; singura confruntare se va da între prețuri, iar cel care ne va atrage atenția va fi câștigător. Eu mărșăluiesc pe ritmuri floral-fructate și dulci, eliberate din sticluțe cu design-uri încântătoare. Acum pot să-mi cumpăr două, chiar trei sticluțe de parfum, pentru diferite ocazii și momente ale zilei: un parfum de zi dulce și suav, precum Roses de Chloe, un parfum de seară feminin și cuceritor precum J”Adore- Christian Dior, și un parfum rebel, precum Angel de la Thierry Mugler. Pe lângă apele parfumate floral-fructate, veți regăsi și esențe condimentate, masculine, ori cu arome de cafea, tutun și miere. Unele sticluțe sunt simple, cu design clasic, în timp ce altele sunt decorate cu flori și funde, pentru un aspect chic. Cine caută o îngrijire completă, poate opta pentru un set parfumat, care pe lângă parfum, include un lapte de corp, un gel de duș sau un mini-parfum, perfect pentru a fi purtat în geantă. Se spune că parfumul poate fi considerat semnătura unei femei, așa că eu mă înrolez în acest marș cu câțiva stropi de apă de roze. Pe proprie semnătură și răspundere! Bărbații se pot înrola și ei, pentru că o multitudine de ape de toaletă, de parfum și de colonie îi așteaptă pe raftul online; bărbatul modern, tânăr sau în vârstă, celibatar, tată sau bunic, trebuie să se îngrijească și să miroase frumos.

     Dar într-un marș al prețurilor mici, nu poți fi la înălțime decât cu echipament modern. Fără tehnologie de ultimă oră, nu are rost să intri în joc! Categoria Telefoane, electrocasnice & IT este un adevărat depozit de arme contemporane, care te ajută să deții controlul. Pentru bucătărie, te poți echipa cu blender, mașină de tocat, cuptor cu microunde, mixer, storcător de fructe și diverse modele de oale, pentru un ajutor de nevoie la pegătirea felurilor de mâncare. În casă, lucrurile vor fi ușurate cu un nou aspirator sau  mașină de călcat. Iar pentru clipe de răsfăț și înfrumusețare în propria locuință, ne așteaptă perii rotative, plăci de păr, uscătoare și ondulatoare. Viața este mai frumoasă cu un televizor LED, dar și cu un laptop performant sau o tabletă inteligentă și cu o autonomie ridicată.  Eu am nevoie de un laptop și un televizor nou, dar nu am un buget foarte mare, așa că aștept cu interes promoția de Black Friday, când sunt convinsă că voi găsi lucuri de calitate la prețuri mici.

    Voi sunteți pregătiți de marșul reducerilor pe Elefant.ro? Pe ce categorii de produse v-ați organizat strategia de atac?


5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...