miercuri, 17 decembrie 2014

O nouă comandă ByAlya.com: Bijuterii online


   Vă mai amintiți de cerceii verzi și brățara din prima mea comandă de pe site-ul ByAlya.com? Am scris despre experiența mea cu acest magazin online în acest articol (click aici). Mi-au plăcut mult produsele din prima comandă, așa că am decis să-mi cumpăr unele noi, pentru că am continuat să vizitez site-ul în această perioadă și mi-au plăcut câteva modele adăugate între timp. 
   Pe multe dintre bijuterii le veți găsi și pe site-urile asiatice, unele dintre ele la prețuri mai mici. Pe e-bay veți vedea că prețurile sunt și mai bune, dar trebuie să vă înarmați cu multă răbdare, deoarece comenzile pot ajunge chiar și în 2-3 luni. În schimb, pe site-ul ByAlya livrarea este foarte rapidă și bijuteriile ajung imediat în posesia noastră. Dacă nu ați vizitat până acum magazinul online ByAlya, iată câteva informații utile:
     - comanda se plasează simplu și rapid, adăugând produsele dorite în coșul de cumpărături
     - transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei
     - livrarea se face prin curier rapid în 24-48 ore
     - produsele pot fi returnate în termen de 5 zile de la primirea coletului
     - în categoria Sale sunt disponibile multe produse cu prețuri atractive


    În comandă am avut o pereche de cerceluși roz, care au un sistem de închidere cu șurub. I-am văzut și pe oasap.com, cam la același preț, numai că eu aveam nevoie de ei rapid și nu puteam aștepta o lună de zile cât durează comenzile pe Oasap. Cercelușii sunt micuți și delicați, astfel că îi pot purta și persoanele cu urechile mai sensibile, pentru că nu sunt deloc grei. Sunt confecționați din aliaj zinc inoxidabil, iar la margini sunt decorați cu pietricele strălucitoare. Pietricica din mijloc este multifațetată și are o culoare ușor aprinsă de roz.


    Celălalt produs din comandă a fost inelul Golden Branches, un inel statement care ocupă o mare parte a degetului. Multe femei sunt pasionate de astfel de inele, dar pentru mine este abia primul inel de acest tip. Mi se pare foarte frumos și delicat, iar rămurelele acelea sunt rezistente și nu riscă să se rupă. Pietricelele strălucitoare complează perfect acest inel. Singurul dezavantaj ar fi acela că inelul nu este reglabil, dar eu am fost norocoasă să mi se potrivească pe deget. Ca și cerceii, inelul este acum la reducere, la un preț foarte bun.
   Am primit ambele produse  ambalate într-o frumoasă cutie gri-argintiu, inscripționată cu numele magazinului. Bijuteriile acetsea pot fi un cadou foarte inspirat pentru persoanele care iubesc gablonțurile și puteți selecta ambalarea produselor sub formă de cadouri, opțiune care este gratuită.

    Voi de pe ce site-uri vă comandați bijuterii? Cum vi se par bijuteriile ByAlya?


6 comentarii:

  1. Foarte multe accesorii frumoasa am vazut pe site . In schimb transportul de 20 lei mi se pare foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt multe lucruri frumoase pe site! Si da, transportul mi se pare si mie mare, dar fiind o firma mica nu cred ca are aceleasi beneficii de livrare.

      Ștergere
  2. sunt foarte frumoase bijuteriile,sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...