luni, 19 ianuarie 2015

6 Magazine online noi


   Mediul online propune o ofertă generoasă de magazine, care apar ca ciupercile după ploaie. Aici, cel mai mult contează promovarea, mai ales pentru magazinele care comercializează produsele exclusiv online. Nu este de mirare că multe dintre magazine dispar la mai puțin de un an de la apariție, tocmai pentru că nu sunt promovate suficient și nu sunt rentabile. Concurența este una acerbă, dar nu cele mai bune prețuri îți garantează succesul unei afaceri, ci o sumă de factori, dintre care cei mai importanți sunt seriozitatea și responsabilitatea. Felul în care un magazin își tratează clienții determină, în mare parte, dacă aceștia din urmă vor reveni sau nu în magazinul respectiv. Bineînțeles, calitatea produselor și, mai apoi, prețul, ne influențează direct decizia de a deveni fideli unui magazin online.

   Eu sunt adepta shoppingului online și mi se pare mai puțin obositor decât să merg în magazinele fizice și să iau fiecare umeraș și raft la cercetat. După mulți ani de cumpărături, știu ce măsuri și croieli mi se potrivesc la haine, dar oricum fiecare magazin este obligat să aibe o politică de retur, care să îți permită să returnezi produsele care nu ți se potrivesc sau nu se ridică la nivelul așteptărilor. Avantajul mediului online este acela că oferă o gamă mult mai diversificată de produse, și automat prețurile sunt și mult mai bune, iar multe magazine au promoții și reduceri atractive la un anumit interval de timp.

   Dacă îmi urmăriți blogul, știți deja că am câteva magazine favorite, dar asta nu înseamnă că nu sunt open-minded, așa că mereu sunt la curent cu noile magazine care apar în mediul online. Am cumpărat din foarte multe magazine online până acum, unele mai cunoscute decât altele, dar trebuie să dați o șansă și magazinelor mai puțin celebre, aflate la început de drum. Acestea nu se bucură de aceeași notorietate, iar feedback-ul clienților poate nici nu există încă, dar asta nu înseamnă că produsele comercializate nu sunt de calitate și merită prețul afișat. De asemenea, magazinele mici au și o politică de livrare nu foarte atractivă, iar taxele de livrare sunt un pic mai mari, tocmai pentru că ele sunt la început de drum și nu au un volum de comenzi atât de mare încât să beneficieze de un preț preferențial din partea firmelor de curierat. Din acest motiv, multe dintre ele vor livra fie doar prin poștă, fie vor cere taxe livrare mai măricele (15-20 lei), indiferent de valoarea comenzii.

   Astăzi v-am pregătit o listă cu câteva magazine online recent descoperite, pe care vă recomand să le și vizitați, pentru a vedea oferta lor de produse. Pentru fiecare magazin în parte voi face o mică descriere, dar și o selecție de câteva produse care mi-au atras atenția :


   Azaris este un magazin exclusiv online, ce promovează extravaganța vestimentară la prețuri accesibile. Are o ofertă de peste 2500 de modele de încălțăminte pentru femei și bărbați, ce include modele din piele naturală lucrată artizanal, cât și articole din piele ecologică de calitate superioară. Pe lângă încălțăminte, pe site vom găsi și o mică colecție de genți și poșete.
   Pe site este disponibilă chiar și o ofertă atractivă, de până la 70% reducere la 1000 de produse. Mie mi-au atras atenția câteva modele din piele naturală, potrivite pentru primăvară-vară:

------------------------------------------------------------------------------------------------


  BySally este un magazin online ce comercializează două categorii de produse pentru femei, fiind unic importator al brand-ului BSL Fashion din Turcia și a brand-ului italian Olivella Cosmetics. Cosmeticele mi se par cele mai atractive, fiind produse naturale, pe bază de ulei de măsline 100% virgin și nu conțin coloranți artificiali, chimicale sau parabeni. Sunt testate dermatologic și sunt potrivite pentru adulți, dar și pentru bebeluși și femei însărcinate.


------------------------------------------------------------------------------------------------

3. YVY Bags (Click aici)

      YvyBags.ro este un magazin online ce comercializează poșete de zi, plicuri de zi și de seară și genți confecționate după liniile elegante ale ultimelor tendințe. Cu o tradiție de 40 de ani în domeniul marochinăriei, acest magazin s-a impus pe piață prin calitatea și design-ul atractiv al produselor. Pielea de calitate, dar și gama variată de culori și texturi permit o gamă variată de modele, pentru toate gusturile.


------------------------------------------------------------------------------------------------


      Anko.ro este magazinul meu preferat dintre cele prezentate astăzi. Se pare că este un magazin foarte activ  ce comercializează produse profesionale pentru manichiură, pedichiură și îngrijire personală. Este unic importator al produselor IBD și distribuitor oficial al lacurilor de unghii ZOYA.
     Zoya este oja cea mai durabilă din lume și cea mai sigură, pentru că nu conține chimicale industriale precum toluenul, camforul, formaldehida, fiind astfel o ojă fără riscuri, potrivită și pentru femeile însărcinate. În plus, nuanțele sunt superbe. 
     Taxa de transport variază între 12-20 lei, dar pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit. 


------------------------------------------------------------------------------------------------

5. Sabio Cosmetics (Click aici)

       SabioCosmetics este un producător român de cosmetice 100% naturale, încă din anul 2012. Oferta de cosmetice este una generoasă și include creme, serumuri, uleiuri de masaj, săpunuri solide și lichide, geluri de duș, șampoane și deodorante. Produsele sunt livrate atât pe teritoriul României, cât și în întreaga Europa.             Pentru țara noastră, transportul costă între 10-15 lei (10 lei-Bucuresti&Ilfov, 15 lei-provincie), iar comenzile mai mari de 150 lei beneficiază de transport gratuit. 
     Susțin și promovez cosmeticele românești, deoarece sunt rezultatul muncii neîncetate a specialiștilor și sunt apreciate în afara granițelor pentru calitate și preț avantajos.


------------------------------------------------------------------------------------------------


     RegenePure.ro este un magazin online ce comercializează produse profesionale pentru îngrijirea părului. Este unic distribuitor și importator al poducătorului american Salonceuticals. Cosmeticele disponibile sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților. Gama de produse este limitată, tocmai pentru că sunt produse strict destinate îngrijirii și tratamentului părului.
    Taxa de livrare este de 20 lei, iar pentru comenzi mai mari de 200 lei transportul este gratuit. 


8 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...