miercuri, 21 ianuarie 2015

Idei de cadouri de Sf Valentin


    Mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la Sf Valentin, sărbătoare a iubirii cunoscută și ca Ziua Îndrăgostiților. Tot în februarie, la numai 10 zile distanță, adica în data de 24, este celebrată varianta autohtonă a acestei sărbători, cunoscută sub numele de Dragobete.
    Așa că februarie este, pe bună dreptate, luna iubirii, deși personal consider că în fiecare zi din an trebuie să fim recunoscători că avem lângă noi un suflet drag. Dar dacă tot este prilej de sărbătoare, atunci se cuvine să profităm de aceste două zile și să le transformăm în momente memorabile.

   Totuși, nu cred să fi auzit vreodată vreun bărbat spunând: " Abia aștept să vină Sf Valentin!”. Chiar dacă mulți bărbați sunt iubitori, tandri și atenți, pur și simplu cred că nebunia acestor două zile ale amorului le pune capac. Și îi înțeleg pe bună dreptate, mai ales că noi, femeile, suntem cele încântate de aceste mici sărbători. Și ca să le facem viața mai ușoară și să le alinăm chinul, magazinul online de lenjerie SevenSins ne propune câteva articole intime cu care să ne surprindem partenerii de viață. Bărbaților le plac surprizele, dar numai când aceste surprize sunt unele plăcute.

  Chiar dacă anul acesta 14 februarie va fi într-o zi de sămbătă, mulți dintre noi preferă să rămână acasă, unde putem sărbători în voie, mai romantic și mai intim decât într-un local. Și chiar dacă veți face o rezervare în oraș, puteți păstra supriza pentru întoarcerea acasă, ca o cireașă de pe tort. Cireașa va fi aleasă în funcție de preferințele voastre, sau de preferințele partenerului, în cazul în care vreți ca surpriza să fie una absolută. SevenSins ne propune lenjerii cuminți, dar și multe modele mai încendiare. Vă recomand aceste modele de lenjerii datorită materialelor de calitate care nu se strică la spălat și purtare, iar prețurile sunt acum reduse considerabil, cu ocazia sărbătorii iubirii.

   La SevenSins, transportul este foarte rapid și durează 1-2 zile lucrătoare. Mai avem timp suficient până pe 14, dar trebuie să ne grăbim, pentru că stocurile se epuizează destul de rapid. Costul transportului este de 15 lei, dar pentru comenzi mai mari de 199 lei veți beneficia de livrare gratuită. Dacă aveți nevoie de măsuri mai mari, consultați catalogul de mărimi, care este foarte util; în plus, există și modele plus size, foarte frumoase. Eu sunt de părere că, indiferent de măsura pe care o purtăm, nu trebuie să avem rețineri atunci când îmbrăcăm un articole de lenjerie. Încrederea și sex appeal-ul vin din interior, așa că trebuie să fim încrezătoare în puterea noastră de seducție.

   De Sf Valentin le puteți oferi celor iubiți diferite atenții, precum o carte interesantă, parfumul preferat sau un ceas nou, dar puteți să recurgeți și la idei personalizate, care cu siguranță îi vor impresiona pe bărbați. Spre exemplu, puteți pregăti un album de fotografii cu voi doi sau un borcănel cu gânduri frumoase și mesaje de iubire. Nu este multă muncă, mai ales că va fi un dar lucrat cu mult drag.
   Iar dacă vreți să găsiți un cadou de care să vă bucurați amândoi, atunci preparați o cină romantică pentru voi doi sau rezervați o escapadă de weekend într-o locație unde să vă relaxați. Puteți merge la munte, să vă bucurați de sfârșitul de iarnă sau puteți opta pentru un oraș cu obiective turistice, cum este Brașov, Sibiu sau Cluj-Napoca. Desigur, indiferent de situație și de cadoul ales, o „atenție” ispititoare nu cred că va fi refuzată de nimeni. Iată câteva sugestii:
 





Idei DIY (Do it youself):



Un comentariu:

  1. Noi nu sarbatorim Sf Valentin, pentru ca nu este o sarbatoare romaneasa sa zic asa...nici crestina. Dragobetele este ceva popular...ma degraba am iesi undeva pe 24 februarie! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...