duminică, 4 ianuarie 2015

Comandă Miniprix: Ghete din piele întoarsă


  La mulți ani, dragii mei!
  Anul acesta vă aștept în continuare pe blog și vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru că mi-ați citit blogul și sper să vă țin aproape cu articole interesante. În 2014, magazinul online favorit în materie de încălțăminte a fost Miniprix.ro, de unde mi-am cumpărat mai multe perechi de pantofi, pantofi sport și ghete. Mereu mă bucur de prețurile lor mici și de materialele calitative, dar mai ales de reducerile care fac ca prețurile să fie și mai mici.
   Ultima pereche de încălțăminte cumpărată în 2014 a fost o pereche de Ghete din piele naturală (Click Aici), de care m-am îndrăgostit la prima vedere. Mi-a fost imposibil să mă abțin și am pus-o în aceeași zi în coșul de cumpărături, pentru că am mai pierdut câteva perechi de ghete în ultimele luni, așteptând să mă decid dacă să le cumpăr sau nu. Cu acestea nu a mai fost loc de îndoială, chiar dacă iarna nu este tocmai potrivită pentru ghete din piele întoarsă, mai ales dacă nu sunt îmblănite.

  Cu puțin timp în urmă comandasem aceste ghete Fly London (Click aici), așa că în loc să mă astâmpăr, ghetele mi-au crescut pofta de shopping. Și am închis ochii, am uitat că e zăpadă și ger și am comandat ghetele, cu gândul la primăvară, dar și la vară. Ei bine, da, vreau să le port și la vară și am văzut deja multe combinații vestimentare, pe care vi le pot arăta, dacă vă interesează subiectul. E drept că am o slăbiciune teribilă pentru pielea întoarsă, iar când am văzut și curelușa împletită, nu am putut să le rezist. Chiar vorbeam cu o prietenă care pusese și ea ochii pe ele și le-am comandat amândouă în aceeași zi.


   Pe site se observă că este vorba de o pereche de ghete frumoase, dar în realitate sunt minunate, din punctul meu de vedere. Bejul potrivit ca și intensitate, este ușor de asortat cu multe culori, dar arată perfect combinat cu haine albe și haine din denim. Citisem părerile cumpărătorilor unor perechi de pe site că acestea au defect de culoare și că diferă culoarea din bot cu cea de pe restul materialului și nu înțelegeam care este adevărata problemă. În realitate, multe perechi prezintă aceste decolorări, la bot și la călcâi, pentru că pielea se tocește un pic mai mult în timpul procesului de prelucrare și este dată cu o ceară care să protejeze materialul din aceste două locuri mai expuse. Pielea întoarsă este mai pretențioasă și încălțămintea s-ar strica mai ușor dacă nu ar fi lucrată cum trebuie în aceste două zone. Așa că și ghetele mele au botul și zona călcâiului puțin mai intense ca și culoare și sunt netede, dar nu mă deranjează deloc.


   Ghetele sunt un pic mai largi în partea de sus și acest lucru face ca piciorul să arate mai subțire. În plus, sunt perfecte pentru a fi purtate cu rochii și fuste, dar arată foarte bine și cu blugi. Dacă vă place look-ul gypsy style sau boho, atunci nu trebuie să vă lipsească o pereche de ghete din piele întoarsă.
   Au talpa din lemn, iar tocul este micuț, de aproximativ 2 cm, cât să asigure o ținută frumoasă și un mers comod. Cel mai mult îmi place faptul că au botul alungit, îngust, pentru că eu am piciorul lat și până acum nu am găsit o pereche de încălțăminte care să-mi facă talpa piciorului să pară atât de subțire.
   Eu mi-am comandat măsura 37, cea pe care o comand de obicei și îmi vin bine, ușor lărguțe, pentru că eu mă situez între măsuri (36,5). Le pot purta cu șosetă subțire fără să simt că-mi sunt mari, dar în același timp pot să le port și un ciorap mai gros. Pentru cine poartă 37, cred că s-ar potrivi perfect.
    Prețul lor este de 168 lei, un preț foarte avantajos pentru o pereche de ghete din piele întoarsă de o calitate așa bună. Prețurile la încălțămintea din piele sunt imbatabile la Miniprix, motiv pentru care voi rămâne fidelă acestui magazin și în 2015.  Ghete sunt încă disponibile pe site, în mai multe măsuri.


   Am avut norocul să prind câteva zile foarte calde în decembrie, așa că am putut să scot la plimbare ghetele. V-am arătat deja cum vin în picioare, în această postare (Click Aici). Având un format îngust în comparație cu piciorul meu lat, m-au ros puțin în zona nodurilor laterale, dar numai la prima purtare.



    Astăzi mai puteți profita de reducerea de 50% la jeans, pantaloni și pulovere pentru femei, bărbați și copii (Click aici). Sunt disponibile în ofertă aproape 3000 de produse, așa că este aproape imposbil să nu găsiți ceva pe gustul vostru, la un preț mic.

8 comentarii:

  1. Sa le porti cu placere! Sunt foarte frumoase si comode, chiar pe gustul meu. Si eu am plasat o comanda la Miniprix... de fapt mai multe 0_0 .... De-abia astept sa vina coletele deoarece mi-am ales cateva perechi de ghete din piele. Te pup! Sa ai un an nou plin de reusite, sanatate si bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Simona!
      Ooo, mai multe comenzi...suna intrigant! Sa ne spui si noua cum sunt ghetele si sa le porti cu multa placere!
      Multumesc pentru urari!

      Pupici multi

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc, Lore! Chiar sunt reusite si pretul a fost rezonabil.

      Pupicei

      Ștergere
  3. Mi-am achizitionat si eu o pereche de cizme tip Ugg de la ei cand au fost reducerile alea de 40% de Mos Nicolae.Am dat 66 ron pe o pereche care costa 110

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, sa le porti cu drag! ai facut o afacere buna si ai economisit o suma frumusica!

      Pupici

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...