luni, 5 ianuarie 2015

Paleta de farduri The Color of Grace - Philosophy


   La mulți ani, dragilor! Anul trecut pe vremea aceasta așteptam vreo 2-3 comenzi de cosmetice de pe Strawberrynet.com, pentru că aveau la momentul respectiv o ofertă atractivă și am decis să mă răsfăț puțin cu ocazia începutului de an și a aniversării zilei de naștere. Într-una dintre comenzi am primit Paleta de farduri The Color of Grace de la Philosophy, despre care vă voi vorbi în cele ce urmează.
   Principalele motive pentru care am pus paleta în coșul de cumpărături au fost prețul redus cu aproximativ 70% și faptul că mai aveam o pudră iluminatoare favorită de la Philosophy, care se regăsește și ea, în versiunea mini, în această trusă de machiaj. Paleta are un ambalaj din plastic și carton, sub forma unei cărți, care s-a păstrat în perfectă stare pe parcursul unui an. Este un kit pentru un aspect natural, potrivit pentru un machiaj rapid și pentru refacerea machiajului pe timpul zilei; cele dintre voi care preferați un look natural, ați iubi această trusă de machiaj.
   Îmi place mult de tot mesajul inscripționat pe ambalajul acestei palete: „Where there is grace, there is beauty”.


   Paleta conține: două farduri de pleoape (Nude și Tan), două luciuri de buze (Be Sweet și In Love), un iluminator cremă și unul pudră cu particule strălucitoare, un blush roz și o oglindă. Dintre toate, eu am folosit cel mai mult cele trei produse pentru față - blushul și iluminatoarele, așa că pot spune că nu am fost dezamăgită de achiziționarea acestei truse de machiaj.
   Cele două farduri sunt perfecte pentru un machiaj natural al pleoapelor. Prima dintre nuanțe este un maro nu foarte intens-Tan, iar cea de-a doua este o nuanță Nude, potrivită pentru iluminare. Ca și textură, fardurile nu sunt extraordinare, fiind ușor prăfoase. Se prind repede pe aplicator sau pensulă, fără a fi nevoie să insist, iar pe pleoape rezistă destul de bine. Eu nu prea le-am folosit pentru că nuanțele mi se par un pic cam deschise pentru tenul meu și oricum folosesc destul de rar farduri pentru pleoape.



   Cele două luciuri de buze sunt în nuanțe de roz, pentru că întreaga paletă este concepută pentru a oferi un aspect suav, dulce, baby pink sau pink blush. In Love este o nuanță mai închisă de roz, dar la aplicare este destul de discretă, indiferent de cantitatea aplicată pe buze. Be Sweet este un roz deschis, care pe buze pare aproape transparent. Luciurile de buze sunt ușor lipicioase, dar acest lucru face ca ele să reziste destul de bine pe buze. Totuși, eu nu am suportat până anul acesta produsele pentru colorarea buzelor, așa că nu îmi place să-mi simt buzele lipicioase.
   Iluminatorul cremă este potrivit pentru conturarea feței și pentru evidențierea pomeților. În general, produsele pentru iluminatoare sunt favoritele mele în materie de machiaj, așa că această pastilă mi-a plăcut foarte tare. La început m-am gândit că o să fie dificil să-l aplic, dar m-am obișnuit rapid să-l întind cu degetele. Nu lasă dâre sau pete, iar fața capătă o strălucire care îmi place mult de tot.


   Celălalt produs pentru iluminare este un fard pudră cu particule strălucitoare, pe care l-am încercat și în formula full-size și s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. Este o pudră pentru toată fața, care oferă o strălucire discretă și plăcută, fără să creeze reflexii și umbre. Pastila de pudră din paletă este mai micuță, așa că trebuie să o aplic cu o pensulă mai mică, pentru că pensula mea obișnuită este mult mai stufoasă decât circumferința cercului de pudră.


   Fardurile de obraz sunt o altă slăbiciune de-a mea în materie de machiaj. Din ce citisem pe internet, mă așteptam ca blushul roz să fie foarte intens, dar nu este deloc așa. Este vorba despre cel de pe rândul de jos, din mijloc. Mi se pare fardul perfect pentru a face bujori în obrăjori discreți, așa că am folosit frecvent acest produs când am vrut o culoare discretă în obraji. Blushul este pigmentat și se prinde ușor pe pensulă, fiind ușor de aplicat și, la fel ca celelalte produse, nu lasă pete pe față, motiv pentru care și el a primit nota maximă din partea mea.


   În concluzie, pot spune că produsele pentru machiaj de la Philosophy sunt potrivite pentru femeile care vor un machiaj natural, care se poate realiza rapid. Recomand aceste produse în special adolescentelor care, în opinia mea, trebuie să adopte un machiaj simplu, discret.

   Nu am mai văzut paleta pe site; la fel stau lucrurile și cu pudra iluminatoare din aceeași colecție, despre care puteți citi mai multe AICI. Din colecția The Color of Grace mai este disponibilă doar o paletă de farduri de obraz (click aici), la prețul de 34 lei, care beneficiază de o reducere de 74% față de prețul strandard.
Cu siguranță că nu aș fi cumpărat paleta la prețul standard, dar mereu profit de ofertele de pe Strawberrynet pentru a cumpăra produse cosmetice la super-prețuri. Dacă la parfumuri prețurile sunt asemănătoare celor de pe Aoro sau Elefant, la machiaj au o gamă foarte variată și multe, multe reduceri. În plus, transportul este gratuit în toată lumea, indiferent de comandă, iar coletele ajung la poștă în circa 10 zile lucrătoare. Plata se face prin PayPal.

  Pentru a vedea toată gama de produse de pe Strwberrynet, dați click pe imaginea de mai jos. Sunt mii de produse pe site, inclusiv parfumuri, produse de machiaj, dar și pentru îngriirea părului, a corpului și a feței.

8 comentarii:

  1. superba, culori frumoase si un super pret...inca nu am incercat nimic de la acest brand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bianca, ti le recomand! Si eu am fost multumita per ansamblu de aceasta paleta simpatica.

      Ștergere
  2. Si eu am primit acum o comanda de la Elf, cu doua batoane 3in1, 2 pensule, un eyeliner, un primer, un rimel incolor pentru gene si sprancene.
    Si acum sunt in cautarea unei truse cu farduri de ochi accesibila, dar vreau mai multe culori..mov,verde,albastru, si culori neutre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miky, sa le folosesti cu placere!
      Folosesc si eu cu placere kitul pt sprancene de la Elf, dar nu am mai plasat comenzi de mult, mult timp. Incearca pe Aoro, dar si pe strawberrynet gasesti multe truse colorate la preturi bune.

      Pupici

      Ștergere
  3. Ce drăgălașă e! Îmi place ambalajul și produsele pentru față!
    Și wow... ce gaură mare ai dat în ea. :)) Eu nu reușesc să consum așa de repede astfel de produse, probabil și pentru că am cam multe.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambalajul mi-a placut si mie la nebunie, plus mesajul inscriptionat. I-am dat un gauroi mare, pentru ca-mi plac iluminatoarele in nuanțe rozalii, discrete :D

      Pupici

      Ștergere
  4. Vai, cat e de frumoasa! Si ce multe nuante rozalii are! Nu cred ca mai e nevoie sa spun ca o ador :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina, sunt convinsa ca ti-ar placea mult de tot, pentru ca este acea trusa de care ai nevoie atat cat sa-ti etalezi feminitatea, fara sa-ti incarci tenul.
      Daaaa, mult, mult roz!

      Pupi pupi

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...