marți, 31 martie 2015

Comandă SuperPantofi: Espadrile animal print


   De când s-a încălzit afară am început să mâ gândesc la ținute lejere, comode și, inevitabil, la espadrile. Acest tip de încălțări au devenit printre favoritele mele, fiind nu doar comode, ci și estetice și versatile. Vara trecută am avut o pereche din pânză pe care am purtat-o până la epuizare, așa că anul acesta am decis să-mi fac un stoc mai generos .

   Pe SuperPntofi am găsit, în toamnă, o pereche de espadrile bej cu perforații, pe care vi le-am arătat în postarea de AICI. Le am și acum, în stare perfectă, după ce le-am purtat în mai multe rânduri, până toamna târziu. Și pentru că mi-a plăcut mult designul, iar măsura mi s-a potrivit perfect, am decis să intru pe site să văd ce modele mai au, determinată să-mi cumpăr cel puțin o pereche.


   În cele din urmă m-am decis asupra espadrilelor animal print (Click aici), pe care mi le doream mult, după ce am văzut câteva ținute pe pinterest cu încălțări asemănătoare. Bucuria a fost și mai mare, pentru că acest model beneficiază de o reducere de 43% și am plătit pentru ele mult mai puțin decât m-aș fi așteptat.
   Prețul redus al espadrilelor este de 49 lei și pot fi comandate de AICI, în măsuri de la 37 la 40.

   Pentru transport eu am plătit 13 lei, taxa pt provincie. Taxa pt coletele expediate în București este de 8 lei. Livrarea se face prin curier rapid (Fan Curier) și durează 1-2 zile lucrătoare.

   Sunt foarte mulțumită de espadrile, care sunt super-drăguțe și par de aceeași bună calitate ca și cele bej pe care le am. Sunt convinsă că vor fi trainice și ușor de întreținut. Materialul are aspectul de blană naturală, dar este un material sintetic, așa că stați fără grijă, nu a fost sacrificat niciun animal pentru a confecționa aceste espadrile. Măsura 37 comandată mi se potrivește, iar încălțarea lor este super-rapidă și în câteva clipe sunt gata de plecare.

   Eu mi-am propus să le port în această primăvară, cu pantaloni albi, pulover subțire bej și geacă din piele de culoare neagră. Când se va mai încălzi, le voi combina cu blugi rupți și un tricou alb lejer.





4 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase! Sa le porti cu placere! Trebuie sa-mi iau si eu o pereche de espadrile. xo

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaai cat de frumoase sunt!!! Am pus deja ochii pe doua perechi adorabile. Multumim!
    http://www.xcentrica.ro/camasa-army-si-boyfriend-jeans/

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaai, ce frumoase sunt!!! Materialul chiar arata foarte calitativ, sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...