miercuri, 13 mai 2015

Coafuri rapide

   

   De cele mai multe ori, părul ne dă adevărate bătăi de cap când vine vorba să-l aranjăm. Fie că mergem la birou, la o plimbare în oraș, la o sesiune de shopping ori la un eveniment glamour, părul nostru trebuie să ia o formă anume, care să ne avantajeze și să ne scoată în evidență trăsăturile fizice. Dar uneori pare imposibil să-ți faci părul să te asculte, așa că apelăm la ajutorul unui stilist, mergând la coafor mai ales când ne pregătim pentru o petrecere.

   Nivea Hair ne lansează o nouă provocare, aceea de a ne îmblânzi singure părul, economisind astfel timp și bani. În plus, ne-a pregătit peste 70 de sugestii de coafuri rapide, care să ne ajute să arătăm perfect în orice situație și pe care le găsim AICI. Toate sunt coafuri moderne, unele mai relaxate, altele mai rebele, unele împletite, altele foarte naturale, ușor de realizat,chiar și de două mâini stângi. Putem selecta tipul de coafură în funcție de lungimea părului, de look-ul dorit sau de ocazie.

   Ce poate fi mai grozav decât să-ți prinzi singură părul, rapid, dar mai ales frumos?! Stilista Sally Brooks ne oferă cele mai utile sfaturi pentru a obține coafuri de efect, simplu de realizat cu ajutorul noilor produse de styling de la Nivea Hair, disponibile la prețuri accesibile în magazinele din toată țara. Pot fi comandate online, AICI.

   Nu mai puțin de 62 de sfaturi și trucuri de coafat ne stau la dispoziție AICI: trucuri pentru părul lipsit de volum, sfaturi pentru părul subțire, deteriorat sau vopsit, precum și recomandări pentru părul lung sau ondulat.

^Gama Nivea Volume Sensation


^Gama Nivea Diamond  Gloss


^Gama Nivea Mega Strong

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...