joi, 11 iunie 2015

Comandă Miniprix: Espadrile de vară


  Dacă nu dețineți nicio pereche de espadrile, cred că este cazul să remediați această problemă. Eu tocmai am adăugat o pereche nouă colecției mele de espadrile și sunt tare încântată de modul în care sunt decorate. Esparilele Buonarotti(Click aici) sunt din magazinul online Miniprix, unde au fost postate acum două-trei săptămâni, alături de multe alte modele ale aceluiași brand, la fel de frumoase. Eu am pus două perechi de espadrile în coșul de cumpărături, dar pe cealaltă o să vi-o arăt în curând. Am beneficiat de transport gratuit deoarece am depășit pragul de 100 lei, dar costul livrării este oricum unul mic, de 9 lei.

  Espadrilele sunt noi și au venit în cutia originală, fără niciun defect. Am comandat măsura 37, care îmi vine foarte bine în picioare, cu mențiunea că la început m-au strâns puțin, eu având și laba piciorului puțin mai lată. După o primă purtare, materialul s-a lăsat puțin, așa că nu mai am nicio problemă cu ele.

   Marginea este tipică esparilelor, din sfoară împletită, care este bine fixată, dar ca în cazul oricărui model, această porțiune se poate toci după purtări îndelungate. Talpa este din cauciuc, astfel că oferă rezistență acestor încălțări de vară.
   Partea din față este confecționată din textil gros, decorat cu zeci de paiete și mărgeluțe fațetate bronz, iar partea din spate este dintr-un înlocuitor sintetic ce seamănă cu pielea întoarsă. Botul este aproape rotund, foarte puțin alungit.

   Prețul lor a fost de numai 79 lei și sunt încă disponibile AICI. Vă recomand și restul colecției Buonarotti (Click aici), deoarece modelele sunt deosebite și merită fiecare bănuț; eu m-am convins de calitatea lor. M-am gândit că cel mai des le voi purta cu pantaloni lungi albi, îndoiți ușor în partea de jos și cu un top bej/auriu, ori alături de o pereche de pantaloni scurți din denim și un tricou alb.





   Pentru a vă arăta cât de versatile sunt espadrilele, indiferent de modelul lor, am pregătit acest colaj cu ținute descoperite pe platforma pinterest.com:

8 comentarii:

  1. Sunt tare frumusele. Chiar ieri am dat o comanda si mi-am luat o pereche de tenisi. :) Iar m-a apucat si pe mine febra Miniprix

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, e suficient să comanzi o dată și apoi îți vine întruna să cumperi :))
      E microbul cumpărăturilor :))
      Să porți tenișii cu drag! Te pup

      Ștergere
  2. bunaa! spune-mi, te rog mult, daca celalalt model cumparat este cumva acesta???https://www.miniprix.ro/produs/1139162/Tenisi-Kelara-din-iuta, pt ca vreau sa stiu cum sint in realitate?? multumesc anticipat! eu mi le-am luat pe acestea https://www.miniprix.ro/produs/1139161/Espadrile-Kelara-din-iuta si sint super incintata! dar, le-as vrea si pe cele cu paiete......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,Irina!
      Celalalt model cumparat de mine este tot de la brandul Buonarotti.
      Foarte frumoase espadrilele Kelara pe care le-ai luat, am avut si eu o pereche de la acest brand anul trecut, tot de la Miniprix, si am iubit-o. Nu stiu cum sunt cele cu paiete in realitate, dar par foarte frumoase.

      Pupici

      Ștergere
  3. Sunt foarte frumoase! Cred ca plasez curand o comanda Miniprix, nu mai rezist modelelor lor de sandale! :)
    Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgiana, au atât de multe chestii încât mereu rămân cu buza umflată când le văd pe site și nu am bani să le cumpăr :(

      Mersi mult! Te pup

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...