marți, 16 iunie 2015

O nouă comandă Glittio.ro


   Tocmai am găsit câteva fotografii rătăcite și mi-am amintit despre comanda mea din magazinul online Glittio.ro (Click aici), plasată în urmă cu câteva luni. Nu știu ce s-a întâmplat la momentul respectiv de am uitat de această comandă, dar m-am gândit să recuperez și să vă împărtășesc experiența mea cu acest magazin online românesc.

   Aceasta este cea de-a doua comandă pe care o plasez pe Glittio.ro, iar despre prima puteți afla mai multe detalii în postarea de AICI. La momentul respectiv, obișnuiam să intru destul de des pe acest site, dar între timp am descoperit atât de multe magazine noi, încât efectiv am uitat de Glittio. De curând mi-am amintit cu plăcere de el și am fost încântată de noutățile de pe site, dar mai ales de prețurile la fel de bune.


   În comandă am avut o rochie maro și două articole de lenjerie intimă, deoarece în comanda anterioară am primit două perechi de chiloți de a căror calitate am fost pe deplin mulțumită. Rochia Zaps (Click aici) este o rochie simplă, într-o nuanță de maro asemănătoare ciocolatei cu lapte. Eu am prins-o la o reducere frumușică și am mai plătit pentru ea 99 lei. Rochia are o croială frumoasă, iar materialul ușor elastic îmbracă frumos corpul. Mânecile foarte înguste acoperă într-un mod plăcut și feminin umerii, iar lungimea rochiei este potrivită, cu patru degete deasupra genunchilor. Mijlocul rochiei este decorat cu dantelă, în timp ce marginile au pliuri dese. Eu am comandat măsura 36/S, care mi se potrivește de minune.

   Rochiile Zaps mi-au plăcut de la bun început datorită modelelor feminine și a materialelor deosebite; multe dintre ele au imprimeuri viu colorate. În acest moment, toate rochiile Zaps beneficiază de 30% reducere și pot fi vizualizate AICI.


   Articolele de lenjerie de pe acest site mi-au căzut cu tronc și, după prima comandă, mi-am dorit mai multe modele de chiloți. În cele din urmă am ales acest model de Chilot cu flori (click aici), cu croială clasică, lucrați din material elastic cu imprimeu floral și decorați cu dantelă roz-somon. Măsurile se potrivesc perfect,iar eu mi-am ales măsura S.

    În categoria de lenjerie sunt disponibile modele de chiloți, sutiene și alte articole de lenjerie intimă, însă cele mai variate sunt modelele de lenjerie modelatoare.


   În final, iată câteva informații utile despre acest magazin online:
    - comanda se plasează foarte ușor, selectând produsele în mărimile dorite
    - plata comenzii se poate face ramburs sau prin transfer bancar (sunt acceptate cardurile Visa și Mastercard)
    - livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 150 lei; pentru comenzile ce nu depășesc această valoare, costul transportului este de 17 lei
    - livrarea se face prin curier rapid DPD
    - produsele pot fi returnate în termen de 30 zile de la primirea comenzii

 
   V-am spus că m-am întors pe site și am fost cucerită de noutățile adăugate, așa că am inclus câteva produse în lista mea de dorințe (sub fiecare imagine găsiți link spre pagina produsului):












6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...