joi, 16 iulie 2015

Ținută de vară all-white


     Hainele albe predomină în ținutele mele de vară, alternându-le pe cele colorate. Dintre toate piesele vestimentare, cel mai mult îmi plac pantalonii și bluzele albe. Cele din urmă sunt, în cea mai mare parte, din dantelă, ori cu modele brodate și încă nu m-am săturat să le strâng în șifonier. Singurul minus al hainelor deschise la culoare este acela că trebuie purtate cu atenție, fiindcă se murdăresc foarte ușor. Eu trebuie să spăl pantalonii albi după fiecare purtare, dar obișnuiesc să-i spăl de mână, cu grijă, pentru a nu deteriora țesătura.

Am purtat:
Poșetă vintage


     Cum luna iunie  a fost capricioasă și rareori am putut purta haine foarte subțiri, m-am axat pe pantalonii lungi albi, de la care am pornit fel și fel de ținute. Am două perechi de pantaloni albi, unii mai vechi tip jeggings și alții cumpărați relativ recent, din outletul Kurtmann. Cei din ținuta de astăzi sunt de la Pimkie, sunt un alb ușor murdar și mi-a plăcut croiala clasică, cu talie medie. Sunt mai subțiri, materialul este de foarte bună calitate, iar în partea de jos au fermoare, dar eu îi port un pic întorși, ca să arate mai bine. Încă o achiziție grozavă de pe Kurtmann, mai ales că pe pantaloni am dat în jur de 60 lei. Acum au 60% reducere la toate produsele de pe site, un moment oportun pentur a cumpăra haine de calitate la prețuri mici- le găsiți pe toate AICI

   Bluza albă tricotată a fost numai bună în zilele răcoroase de iunie și am tot îmbrăcat-o, până mi-am dat seama că este cazul să le port și pe suratele ei. Este genul de bluză perfectă pentru vară, dintr-un tricot subțire, foarte comod, care lasă pielea să respire. Deși are croiala crop-top, fiind mai lărguță  și un pic mai scurtă decât o bluză cu lungime normală, se așează bine pe corp, la umeri, și-mi place faptul că mânecile sunt 3/4, astfel că nu trebuie să le ridic întruna. Aparține brandului Stradivarius și am cumpărat-o din outletul BrandCircus, la un preț foarte mic, de doar 24 lei. Eu mi-am comandat măsura M. Dacă vă place, o găsiți AICI, la același preț simpatic, redus cu 60% . Pe site găsiți o groază de lucruri la preț mic, iar multe dintre ele au reduceri suplimentare, astfel că puteți cumpăra haine și accesorii începând cu 10 lei.


   În picioare am optat pentru noile mele sandale cu toc comod, pe care le-am găsit la Miniprix. Mereu aduc lucruri frumoase pe site, de calitate, iar la încălțăminte chiar excelează și de fiecare dată mă ispitesc cu ceva. Sandalele din piele naturală albă au barete și se închid cu o cataramă argintie. Talpa este din lemn, tare comodă, și are un toculeț mic. Mi-au făcut răni la prima purtare, dar deja a devenit un obicei pentru mine să fac răni când port încălțări noi. Merită să vizitați categoria de sandale de la Miniprix(Click aici), veți vedea că au o groază de modele reușite, iar prețurile sunt convenabile. 

  Ținuta all-white este o variantă sigură pentru sezonul estival, foarte simplu de pus în practică, fără bătăi de cap. Completați ținuta cu accesorii în culori de pământ, gen maro, bej sau auriu, deoarece se obține un contrast plăcut, chic. Optați pentru rochii lejere, ca de preerie, cu bande de broderie și margini din dantelă, pe care să le combinați cu sandale cu platformă sau cu sandale joase cu bretele. Ori mergeți pe varianta masculină, alegând pantaloni albi, lungi, 3/4 sau scurți, combinați cu o cămașă lejeră și teniși sau espadrile. Sau lăsați-vă inspirate de starea de spirit și sigur veți obține un rezultat plăcut :)




**************

O nouă promoție SheIn- The Moment belongs to you (Click aici), activă până pe 23 iulie. Nu uitați că transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 30$, echivalentul a 120 lei. Cu această sumă puteți cumpăra câteva articole frumoase, precum acestea trei:



10 comentarii:

  1. Foarte faine tinutele all white, imi plac la nebunie!! ✌️✌️
    Ce mi-a atras insa atentia... Gentuta ta, e asa cute ❤️❤️😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Diana:-) E tare simpatica gentuta, chiar daca nu-mi intra in ea decat telefonul si glossul :-) :-)

      Ștergere
  2. Ador tinutele all white, iar bluza ta e atat de draguta! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multu, Cristina :-* Bluzita a devenit una dintre preferatele mele, pt ca e si foarte comoda, nu doar simpatica.
      Pupici

      Ștergere
  3. eu port mult tricouri albe, dar uite ca nu-mi aduc aminte sa ma fi imbracat all white :). outfitul tau arata tare fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, daca tot ai haine albe, merita sa-i dai o sansa si unei tinute albe. Sigur o sa iti placa:-)
      Te pup

      Ștergere
  4. Iti sta superb si am admirat puloverasul, il tin minte de cand ni l-ai aratat prima oara! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgiana, ti-ai adus aminte de puloveras:-) Super!
      Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.

      Pupici multi

      Ștergere
  5. Imi plac la nebunie outfit-urile all white si te prinde foarte bine acest look :) Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...