joi, 20 august 2015

Ținuta zilei: Fusta cu flori + Teniși Converse


    Weekend-ul trecut am fost la Sinaia, unde am reușit să facem câteva fotografii frumoase la Castelul Peleș. Nu vă mai zic că acest castel mi se pare deosebit și că merită vizitat cel puțin o dată în viață. La fel pot spune și despre Pelișor, pe care îl consider chiar mai cochet și mai intim. Amplasarea lor este de poveste și de fiecare dată când ajung aici mă gândesc cât de norocoase au fost familiile regale care s-au bucurat de atâta huzur.

Am purtat:
Fustă handmade
Geantă handmade


    Impulsul de moment mi-a dictat să port o fustă cu flori, pe care mi-am făcut-o cu un an în urmă, dintr-o frumoasă fustă XXL găsită într-un magazin second hand. Imprimeurile cu flori mă dau peste cap, așa că mi-am croit repede o fustă pentru dimensiunile mele, căreia i-am pus o jupă decorată cu broderie.  
   Am completat ținuta cu un top alb, cumpărat din outletul Kurtmann, la un preț rezonabil. Topul, achiziționat în măsura M are o croială lejeră și un material bun, cu o țesătură perfectă pentru vară, deoarece lasă pielea să respire. Topul are o broderie în partea din față, care îl și scoate din anonimat. Brandul Only mi-a plăcut întotdeauna grație materialelor de calitate; pe Kurtmann găsiți multe modele ale acestui brand, AICI.

   Pentru că știam că mă voi plimba ore în șir, am optat pentru încălțări comode, mai exact pentru tenișii Converse. Sunt tenișii mei de suflet, chiar dacă mai am și alți Converși, nu purtați la fel de des ca aceștia. Tenișii acestui brand sunt extrem de trainici, iar la noi în familie sunt foarte populari. Cele mai vechi perechi cred că au vreo 7-8 ani și încă arată bine, îi purtăm fără probleme. O gamă foarte variată de teniși Converse, la prețuri bune, am găsit în magazinul online eMAG; puteți vedea toate modelele AICI.




   În final, pentru că urmăresc aproape zilnic magazinul online Kurtmann, țin să vă anunț că au actualizat stocul Zara cu zeci de modele frumoase. Iată câteva recomandări (găsiți link colorat spre fiecare produs în parte, sub imagini):




Nu ratați lichidarea de stoc de final de sezon! Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea cele 4000 de modele din promoție:

Kurtmann

3 comentarii:

  1. Ma bucut sa aud ca v-au tinut atat de mult timp tenesii. Mi-am cumparat si eu de curand prima pereche si tot sper sa nu se rupa repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa tinuta <3 Si eu ador conversii si mi se par foarte versatili :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumusica esti! imi place tare mult tinuta ts!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...