vineri, 4 septembrie 2015

Cumpărături Kurtmann de la reduceri

 

   Sfârșitul verii a marcat debutul reducerilor de final de sezon în outletul Kurtmann. Peste 4000 de modele pentru femei, bărbați și copii au beneficiat de o reducere inițială de 40%.
   Pragul de reducere a crescut treptat, întâi la 50%, iar acum este de 60%. Desigur, mai mult de jumătate dintre modele s-au epuizat rapid și nu m-am putut abține să nu plasez o comandă; prețurile sunt mult prea bune ca să le reziști, mai ales că în promoție sunt incluse multe articole pentru acest sezon.

    Curierul mi-a adus astăzi comanda pe care am plasat-o în urmă cu 2 zile, atunci când reducerea aplicată era de 50%. Este grozav să-ți cumperi produse de la branduri favorite, la jumătate din prețul de outlet! Mi-am stabilit de la bun început un prag de 100 lei, din care am reușit să-mi iau 3 articole grozave:
   - pulover Vero Moda (vezi aici) - preț 35 lei
   - pantaloni Zara (vezi aici) - preț 32 lei
   - fes roz Alcott (vezi aici)- preț 12 lei



   După cu vedeți, mi-am ales articole potrivite pentru toamnă și impulsul de moment m-a determinat să comand haine chiar în culori tomnatice. Pantalonii Zara îmi plac pentru că au materiale calitative și măsurile se potrivesc; aceasta cred că este cam a 10-a pereche de pantaloni de la acest brand (toate perechile au fost cumpărate de pe Kurtmann). În magazinele fizice Zara, prețul unei perechi de pantaloni/jeans este de aproximativ 170 lei, în timp ce în acest outlet costă acum în jur de 30 lei- vedeți AICI zecile de modele disponbile.
   Puloverul cu guler înalt este ceva nou pentru mine, deoarece nu mă simt prea bine în puloverele turle neck, dar gulerul acestuia este mai lăsat și mi-a plăcut mult culoarea sa.

    Din păcate, produsele comandate de mine nu mai există în stoc, dar sunt multe alte articole la prețuri mici care așteaptă să fie comandate. Nu uitați că reducerea este de 60%, iar transportul costă 15 lei (transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 190lei).
   Iată câteva recomandări(găsiți link colorat spre pagina produsului sub fiecare imagine):
 













6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...