marți, 27 octombrie 2015

Review: Crema demachianta fără lacrimi VivaNatura


    Oricât de obosită aș fi, nu merg niciodată la culcare fără să mă demachiez, iar acest scurt proces de curățare de câteva minute mă scutește de și mai multe puncte negre și riduri. Tenul meu este destul de încărcat de la mama natură, în zona T, și nu-mi place să las garda jos, așa că demachierea este esențială pentru îngrijirea feței. În fapt, demachierea face parte din rutina zilnică a femeilor și îndepărtează nu doar machiajul, ci și impuritățile și excesul de sebum
   Nu contează sub ce formă este demachiantul, important este să nu-mi lipsească. În prezent folosesc mai multe produse pentru demachiere, pentru că uneori îmi simt pielea mai sensibilă și prefer apa micelară, alteori sunt foarte obosită și șervețele mi se par cea mai rapidă soluție, iar în alte dăți prefer o varaintă naturală, pe bază de plante.

  Cel mai recent produs pentru demachiere cumpărat este Crema demachiantă „fără lacrimi” VivaNatura(disponibilă aici), pe care am folosit-o timp  de vreo două luni înainte să scriu această postare. Deși demachiantul este un produs pe care îl poți aprecia după câteva folosiri, am preferat să observ dacă tenul meu se și obișnuiește cu el.

   Demachiantul VivaNatura este un demachiant-cremă, de aceea trebuie aplicat pe o dischetă de bumbac înainte de folosirea propriu-zisă. Destinat tuturor tipurilor de ten, acest produs are o formulă blândă, ușoară, răcoritoare, ce îndepărtează machiajul fără a produce iritații. De obicei, când pun demachiant pe dischetă și-l aplic în zona ochilor, am mari probleme și trebuie să mă clătesc imediat, însă în cazul cremei demachiante VivaNatura lucrurile au stat cu totul altfel și mi-am putut înlătura machiajul ochilor fără probleme, fără usturimi. Își merită denumirea de demachiant „fără lacrimi”. Faptul că nu produce acel disconfort de usturime a ochilor, indiferent e cantitatea pe care o aplic, m-a determinat să-l folosesc cu regularitate și cu siguranță am să-l cumpăr a doua oară. Trebuie să menționez că înlătură și machiajul waterproof, dar trebuie insistat puțin mai mult.

   Produsul are o formulă pe bază de ulei de migdale dulci și argint, o combinație ce permite curățarea delicată a pielii, fără să o usuce sau să o irite. În formă pură, uleiul vegetal de migdale dulci este recomandat spre a fi folosit pentru demachiere, deși formula sa lasă o peliculă grasă în jurul ochilor.  În cazul cremei demachiante, textura uleioasă a uleiului de migdale este perfect echilibrată de restul ingredientelor naturale. Argintul coloidal din compoziție este un antibacterian și antibiotic natural, ce ajută la curățarea și dezinfectarea tenului.

    Crema demachiantă VivaNatura este obținută prin presarea la rece a uleiurilor esențiale din plante și formula sa nu conține parabeni. Este produsă în România, motiv care mă face bucuroasă că am găsit încă un produs cosmetic autohton pe placul meu, pe care pot să-l recomand și altora. Foarte multe produse românești nu sunt atât de populare pe cât ar trebui, iar demachiantul fără lacrimi VivaNatura este unul dintre ele.

    Eu l-am comandat din magazinul online Vegis, magazin cu peste 4000 de produse bio, alimente, suplimente, remedii din plante medicinale, tratamente, cosmetice, si raw food.  Gama de produse VivaNatura disponibilă pe site este foarte diversificată și aici am găsit aici cele mai bune prețuri. Crema demachiantă  este disponibil în două variante:
       - recipient de 75 ml (vezi aici) - la prețul de 7,5 lei
       - recipient de 145 ml (vezi aici)- la prețul de 14 lei



6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, au o gama diversificata de produse, printre care si acest demachiant :)

      Ștergere
  2. super. si eu tot genul asta de demachiante il prefer. chiar daca nu ma machiez, o curatare a tenului e necesara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valy, chiar daca nu ne machiem, tot trebuie sa folosim produse de demachiere si de curatare, pentru a elimina impuritatile stranse pe parcursul zilei. Ma bucur ca-ti plac si tie aceste demachiante, ti-l recomand si pe acesta cu drag :)

      Ștergere
  3. Pare destul de interesant dar prefer apa micelara :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc apa micelara, dar nu am mereu chef să mă demachiez cu ea, așa că prefer sa aternez produsele :)
      Te pup

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...