joi, 10 decembrie 2015

5 motive pentru care merită să cumperi Exfoliantul de corp Sabon


   Răsfățul pielii presupune o exfoliere ca la carte, prin care să fie eliminate toate impuritățile de la nivelul pielii și aceasta să rămână curată, netedă, pregătită pentru a absorbi crema, loțiunea sau uleiul hidratant. Dintre toate ritualurile de îngrijire, procesul de exfoliere este preferatul meu și întotdeauna am fost cucerită de produsele cosmetice cu particule abrazive, ce promiteau o curățare perfectă a pielii corpului.

  De-a lungul timpului, multe produse exfoliante s-au perindat prin mâinile mele, unele cu particule abrazive mai moi, altele cu particule dure, care se dizolvau greu în apa caldă. Cum eu obișnuiesc să-mi exfoliez pielea corpului de 2 ori pe săptămână, aleg exfolianții cu granule mai dure, cu care îmi masez pielea timp de câteva minute, iar apoi mă clătesc până ce toate particulele sunt înlăturate și pielea rămâne netedă și curată.

  Exfoliantul de corp Sabon pe bază de ulei este favoritul meu all-time. Iată 5 motive pentru care merită să-l încerci și tu:


       1. Exfoliază perfect
       Scrubul Sabon are o formulă pe bază de ulei, așa că trebuie să-l amesteci înainte de aplicare. Granulele abrazive din sare de mare sunt micuțe, dar destul de dure și rezistă bine, fără a se dizolva complet în apa caldă. Acestea îndepărtează cu delicatețe celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o moale şi catifelată. De obicei folosesc o cantitate mică, cu care mă masez bine pe pielea umedă timp de câteva minute, cu mișcări circulare.


      2. Hidratează în profunzime
      Faptul că  acest produs are uleiuri esențiale în compoziție se resimte imediat după clătirea produsului, când pielea corpului este incredibil de catifelată, netedă și strălucitoare. Uleiurile lasă o peliculă fină deasupra pielii, motiv pentru care efectul de hidratare este unul de durată. Uleiul de soia și cel de migdale acționează în profunzime, în timpul în care masezi exfoliantul pe piele.


      3. Are un miros minunat
      Exfoliantul de corp Sabon pe bază de ulei este disponibil în 13 arome diferite, pe care le poți vedea AICI. Varietatea de arome satisface orice preferință în materie de miros și fiecare exfoliant are o aromă deosebită, luxuriantă, prețioasă. Aroma exfoliantului nu este foarte intensă, însă parfumează pielea așa plăcut și rezistă timp de câteva ore pe piele, după folosire.
Deși am încercat mai multe sortimente, cel mai mult mi-a plăcut Exfoliantul cu patchouli, lavandă și vanilie, aceste trei arome îmbinându-se absolut perfect.


      4. Are un ambalaj prețios
      Femeile, în general, sunt cucerite de ambalajele frumoase. Desigur, și conținutul ambalajului cântărește foarte mult, dar atunci când femeia este cucerită atât de conținut, cât și de ambalaj, se declară cu adevărat fericită. Este cazul Exfoliantului Sabon, care este un produs grozav, ambalat într-un borcan de sticlă transparentă, cu capac auriu. Borcănașul este decorat cu o etichetă frumos imprimată, iar fiecare folosire a acestui produs cu aspect vintage mă duce cu gândul la primele produse pentru îngrijirea corpului, comercializate în ambalaje similare. Produsul nu vine însoțit de lingurița din lemn, care personal mi se pare foarte utilă, plus că are o bilă albă pentru materialul natural. Aceasta costă 4 lei și poate fi comandată de AICI.


      5. Este economic
      Exfoliantul Sabon are un gramaj generos de 600 g. Deși prețul de 98 lei s-ar putea să vă dea un pas înapoi, vă garantez din proprie experiență că produsul este foarte economic și că va avea o durată lungă de viață. Mie îmi ajunge un borcan cam 5-6 luni, deoarece o cantitate mică (o linguriță de lemn plină, dar nu cu vârf) îmi este suficientă pentru o singură utilizare. Formula pe bază de ulei permite folosirea precisă a produsului, fără a-l irosi. Nu aplic de la bun început toată cantitatea de produs, lucru care ar cauza irosirea lui, ci exfoliez fiecare parte a corpului pe rând.


   Exfoliantul de corp Sabon pe bază de ulei este favoritul meu și merită fiecare bănuț, deoarece este un produs care răsfață pielea. Am încercat și alte produse cosmetice pentru exfoliere, însă nici unul nu l-a egalat pe acesta.
    Câteva arome ispititoare:
              -  Rose Tea - cu aromă senzuală de trandafir
              - Green Valey - cu aromă delicată de lăcrămioare
              - Lemon- Mint - cu aromă fresh, energizantă de lămâie și mentă
              - Patchouli, Lavender, Vanilla - o îmbinare prețioasă de arome 

   Poate fi cumpărat din magazinele fizice Sabon sau, mai ușor, din magazinul online Sabon (vezi aici), unde gama de produse este foarte diversificată. Exfoliantul este disponibil în două gramaje diferite: 600g (preț 98 lei) și 320g (preț 78lei). Desigur, borcanul mare este mai convenabil la preț și poate constitui un cadou perfect, la fel ca și restul produselor Sabon, care au ambalaje de poveste.

4 comentarii:

  1. am avut si eu unul, grozav dar scumpicel..tin minte ca l-am luat in varianta mica

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place varianta lavanda-mere.
    Am înțeles ca gamele lavanda-mere si patchouli- lavanda- vanilie sunt cele mai vândute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lemon-Mint ma tenteaza, ca doar merit si eu sa ma rasfat! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...