marți, 2 februarie 2016

Comandă SheIn


  O nouă comandă SheIn și-a făcut loc în garderoba mea, după ce timp de vreo două luni și jumătate am stat cuminte și nu am cumpărat nimic. În decembrie m-am decis să plasez o nouă comandă, pentru că strânsesem câteva produse în wishlist și o parte dintre ele deja se vânduseră înainte ca eu să mă decid dacă le vreau sau nu.
 
   Am profitat de magia sărbătorilor și m-am cadorisit cu două produse favorite, iar două prietene și-au cumpărat și ele câte ceva, astfel că am depășit suma de 100$ și am primit coletul prin curier GLS, fără a mai plăti taxe. Ca să beneficiați de această oportunitate, valoarea comenzii trebuie să fie mai mare de 100$ și să alegeți varianta de livrare standard- standard delivery. Ulterior, după procesarea comenzii, aceasta  va fi expediată automat prin curier. Eu așa am pățit cu ultimele 3 colete :)


   Geanta cu franjuri abia fusese postată pe site și m-am îndrăgostit de ea, așa că nu aveam cum să o ratez. Încă mai sunt captivată de gențile fanjurate, iar dacă mai au și un model aparte, atunci m-au cucerit sigur. Este o geantă mare, eu o voi purta cu bareta lungă, pentru că mi-e mai comod și sunt obișnuită să port gențile pe diagonală. Dimensiunile genții sunt 37 x 24cm, ca să vă faceți o idee de mărimea ei, are un compartiment mare cu fermoar, 3 buzunărele mici în interior și încă un compartiment cu fermoar în partea din spate. Geanta este confecționată din imitație de piele, iar franjurii imită pielea întoarsă. Este o geantă de o calitate foarte bună și arată impecabil. 
    Această geantă este încă disponibilă AICI, la prețul de 29$. Pe site mai sunt disponibile și alte modele similare, dar în alte culori, precum negru, gri sau bej. Mie mi s-a părut că acest maro cald va fi ușor de integrat în ținutele mele pe tot parcusul anului.




   Și chiar dacă nu este sezonul potrivit, în coșul de cumpărături și-a făcut loc și salopeta cu model vintage din imagine. Este un articol de vară pe care mi-l doream foarte mult. Am zis să-mi iau o plasă de siguranță și mi-am comandat măsura M, gândindu-mă că mai mult mi-ar plăcea ca salopeta să fie puțin mai lejeră decât să stea mulată pe corp. Bine am făcut, pentru că salopeta se așează perfect, este ideală pentru vară și de fiecare dată când o văd gândul îmi zboară la vacanță. Impimeul este superb, îmi plac la nebunie culorile care se completează perfect, precum și modelul cu șnur în talie, ideal pentru a ajusta salopeta după bunul plac. N-am reușit să-i fac o poză îmbrăcată, dar ca să vă faceți o idee, am pus o fotografie care era postată de o clientă pe site-ul SheIn- cam așa vine salopeta și pe mine.
   Încă mai este disponibilă AICI, la prețul redus de 15$.




   Această comandă a fost plasată pe 18 decembrie și curierul mi-a livrat-o la domiciliu în data de 4 ianuarie. Foarte rapid, excluzând zilele libere.
    Apetitul meu pentru SheIn abia a fost deschis în noul an; deja am fost ispitită și am plasat o nouă comandă, pe care aștept cu mare emoție să o primesc. Mi-am comandat lucrușoarele de mai jos:







   În cazul în care vă face cu ochiul ceva de pe site, puteți profita de oferta activă. Detaliile ofertei:
All Categories, Hundreds of Items + Thousands Saved
  Let yourself Inspired
Take 45% OFF Over US$59  Code:S45  
Take 50% OFF Over US$159 Code:S50  
200 POINTS FOR ANY ORDER ON 2/2  
Ends: February/4

3 comentarii:

  1. Salopeta e atat de frumoasa!!! Si gentuta la fel :) Sa te bucuri de ele! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate alegeri! Geanta o doresc si eu, inca nu m-am hotarat la varianta cromatica, toate sunt deosebite :)
    Sa le porti cu placere si sa ajunga repede si comanda cea noua!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...