marți, 24 mai 2016

Bridesmaid Dresses - Rochii pentru domnișoare de onoare


  Sezonul nunților este în toi, așa că mulți dintre noi vom lua parte la cel puțin un astfel de eveniment în această vară. Organizarea unei nunți este destul de solicitantă, iar unul dintre lucrurile ce trebuie bifate îl reprezintă rochiile domnișoarelor de ocazie. Rolul domnișoarelor de onoare este mai mult unul simbolic, ele însoțind frumoasa mireasă în cele mai reușite fotografii de nuntă. În general, domnișoarele de onoare poartă același model de rochie sau rochii pentru silueta ficăreia, dar în aceeași culoare.  Dacă căutați pe internet sintagma Bridesmaid Dresses veți găsi o sumedenie de rochii superbe!


  Dacă aveți planificată nunta în curând și încă nu ați găsit rochii pentru domnișoarele de onoare, atunci s-ar putea să vă ajute recomandările mele. În categoria Bridesmaid Dresses UK sunt 2200 de modele frumoase de rochii, la prețuri foarte bune. Cele mai multe dintre modele nu depășesc suma de 90 $, iar rochiile pot fi personalizate în funcție de preferințe: material, lungime, detalii dantelate, modelul spatelui, etc.
  Având în vedere că nunta este un eveniment aparte, putem investi în niște rochii deosebite pentru domnișoarele de onoare, deoarece fotografiile vor ieși minunate, iar prietenele tale vor putea păstra această rochie pe care o pot îmbrăca și la alte evenimente. Dacă aveți un buget limitat, optați pentru alternative de smart shopping și achiziționați cheap bridesmaid dresses, o categorie de rochii foarte frumoase, la prețuri rezonabile.


  Eu am participat la două nunți în calitate de domnișoară de onoare și experiența mi s-a părut una cu adevărat minunată și m-am simțit grozav să îmbrac o rochie cumpărată chiar de pe acest site. Inițial a fost vorba să îmbrăcăm toate purple bridesmaid dresses, însă ulterior ne-am orientat spre red bridesmaid dresses.



  Magazinul Aisle Style are o categorie specială cu rochii pentru domnișoarele de onoare, iar acest magazin personalizează rochiile și le expediază din UK.  Plata poate fi făcută cu cardul, prin wire transfer sau Western Union. 
  Durata procesării comenzii variază în funcție de opțiunea aleasă:
        - normal delivery: 15-25 zile
        - urgent delivery: 10-15 zile
        - super delivery: 7-10 zile


  Livrarea se face prin companii rapide de curierar, gen DHL sau FedEx și durează între 3-6 zile, indiferent de destinație. Acest magazin online britanic își propune să satisfacă cele mai exigente cliente, așa că prioritare sunt calitatea produselor și livrarea lor în timp rapid. În cazul în care produsele nu se ridică la nivelul așteptărilor, există varianta de retur, caz în care banii vor fi returnați integral.


  Iată câteva modele de Bridesmaid Dresses din magazinul online Aisle Style:





2 comentarii:

  1. Minunate. Nu am fost pana acum Domnisoara de onoare, m-am ferit de corvoada asta. Insa tot vin prietenele si colegele cu rugaminti. Iar dupa cum evolueaza lucrurile poate o sa am si eu nevoie de o domnisoara de onoare bine imbracata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place aia bleu din a treia poza. :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...