joi, 2 iunie 2016

Cosmetice favorite - luna mai


   Iată că s-a încheiat și ultima lună de primăvară și, inevitabil, era cazul să trag linie și să vă povestesc cu ce cosmetice am făcut casă bună în această perioadă. Luna mai este una dintre favoritele mele, datorită exploziei de mirosuri florale care te îmbie la fiecare pas, printre care aș enumera bujorii, caprifoiul (cunoscut și ca mâna Maicii Domnului), florile de soc, trandafirii și florile de salcâm.

    Pe lângă cosmetice fresh, cu miresme florale, am început să fac loc în rutina de îngrijire și produselor de protecție solară, întrucât temperaturile au crescut simțitor și pielea are nevoie de o îngrijire corespunzătoare. Razele UV reușesc nu doar să producă arsuri și pete la nivelul pielii, ci să și o îmbătrânească și să lase urme vizibile, sub forma ridurilor. Așa că ne putem proteja folosind o cremă corespunzătoare, aplicată ca orice alt produs hidratant pentru față și corp.



   De curând am descoperit Apa de parfum Naturelle Osmanthus de la Yves Rocher, primită cadou în oferta lunii mai, pentru o comandă de minim 120 lei. Oferta este încă disponibilă AICI, preț de 2-3 zile, până când se va face actualizarea și o să apară oferta lunii iunie. Este un prilej bun, deoarece prețul standard al parfumului este undeva în jurul a 140 lei, deci economia este una serioasă.
 
 Ei bine, m-am îndrăgostit de acest parfum de la prima pulverizare, cum s-ar zice, și nu am fost deloc surprinsă, deoarece îmi place foarte mult și varianta clasică Naturelle. Numai că Osmanthus este parfumul meu ideal pentru vară, o explozie floral-fructată de poveste, pe care o iubesc pur și simplu. Sticluța este generoasă, are 75 ml, iar persistența acestui parfum este una medie spre ridicată.

  Notele acestui parfum sunt următoarele: iasomie Sambac, Osmanthus, lămâie, cedru.
 

  Deodorantul roll-on Mitchum Revlon s-a strecurat și el cu rapiditate printre favorite, deoarece m-a surprins în mod plăcut de la prima utilizare, datorită protecției ridicate împotriva transpirației. Eu am probleme cu transpirația, indiferent de anotimp, așa că întotdeauna caut cea mai bună protecție posibilă. Desigur, deși pe flacon scrie că asigură 48 h de protecție, nu am stat niciodată atâta timp fără să mă spăl și să-l reaplic, plus că nici nu aveam asemenea așteptări.
   Este disponibil în mai mult arome, dar și în mai mult forme: roll-on, deodorant spray, deodorant stick. Eu prefer roll-on-ul momentan, dar vreau să încerc și varianta spray. Dintre arome, eu am ales Powder Fresh, al cărui miros se aseamănă foarte mult cu cel al pudrei de bebeluș. Flaconul este generos, are 100 ml și cred că-mi va ajunge 2-3 luni, folosit fără reținere.
   Dacă vreți să încercați acest deodorant, îl puteți comanda online de AICI.


   Încă o dată pot spune că preferințele omului se schimbă în mod constant. Prima oară când am folosit Fondul de ten Max Factor Lasting Performance nu mi-a plăcut deloc și l-am abandonat în cutia cu produse de machiaj. Asta se întâmpla prin luna ianuarie. Între timp am decis să-i mai dau o șansă, pentru că nu mai simțeam nevoia să folosesc un fond de ten cu acoperire foarte bună, ci unul cu o formulă ușoară, similară unui bb cream. În luna mai am folosit doar acest fond de ten de la Max Factor, care nu are o acoperire spectaculoasă, dar este ideal pentru folosirea zilnică, deorece uniformizează tenul și are o formulă ușoară, care nu încarcă porii.
   Este un fond de ten accesibil, are 35 ml și flaconul din plastic permite o dozare precisă, până la ultimul strop. Eu folosesc nuanța 105 Soft Beige. Acest fond de ten poate fi comandat online de AICI, la prețul de 35 lei.


  Sfârșitul lunii mai a adus temperaturi foarte ridicate, pe care nu le așteptam, însă eram pregătită pentru lupta cu soarele. Anul trecut am descoperit produsele solare din gama Gerocossen Sun și le-am luat cu mine în vacanță, unde au făcut față celor mai ridicate temperaturi, așa că m-au convins să le cumpăr și anul acesta. Pentru corp folosesc Loțiunea de protecție solară Gerocossen FPS 30, care are un ambalaj foarte simpatic, cu un sistem de dozare practic, ce pulverizează crema albă.
 
   Acest produs are o formulă ușoară, ce rezistă la apă și se absoarbe ușor în piele, fără să lase senzația de gras. Nu conține parabeni și parafine și are o formulă intens hidratantă, pe bază de ulei de argan. Poate fi comandată de AICI, din magazinul naturist Vegis, la prețul de 28 lei pentru flaconul de 200 ml.


   Înainte de expunerea la soare obișnuiesc să folosesc un produs autobronzant. Anul acesta, spre deosebire de ultimii ani, am neapărată nevoie de autobronzant, deoarece pielea este mai deschisă la culoare ca oricând, plus că am suferit în urmă cu 6 luni o operație chirurgicală la glanda tiroidă și mi-a fost recomandat să evit pe cât de mult posibil expunerea la soare în această vară.
 
   Uleiul prețios autobronzant Bielenda este un extraordinar produs pentru bronzare, am observat efectele încă de la prima utilizare și voi reveni zilele acestea cu un review detaliat, deoarece sunt convinsă că v-ar putea interesa. Are o formulă hidratantă pe bază de argan, care este perfectă pentru o aplicare uniformă, fără să lase urme inestetice pe piele. Un plus și pentru formula cu pulverizator, precisă și economică.

   Îmi place mult de tot acest autobronzant, este o soluție foarte, foarte rapidă pentru a obține un bronz frumos, cu aspect natural. Are mirosul clasic de autobronzant, dar nu este unul neplăcut. L-am comandat tot din magazinul naturist Vegis, este disponibil AICI.

   Sunt curioasă dacă ați încercat vreunul dintre produsele de mai sus și, mai ales, ce produse ocupă locul de favoritele lunii mai în preferințele voastre. Vă pup!

3 comentarii:

  1. Si eu am mai schimbat din produse cu unele de vara. Folosesc apa de parfum cu lacramioare de la Yves Rocher, rimel Wycon, care nu imi face genele spectaculoase dar nici nu curge, BB Cream Nivea si gloss Yves Rocher si Freedom, luat din Pepco.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele Max Factor imi plac si mie!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Candva am folosit un fond de ten MaxFactor, dar nu mai tin minte de care.
    In Canada nu se vand produse Maxfactor, pentru nu stiu care motiv nu au o piata de desfacere aici. Candva MaxFactor vindea si in Canada, dar la un moment dat au incetat si s-au retras de pe piata canadiana. Puteam sa cumpar produse MaxFactor online din SUA, dar nu m-am obosit niciodata, avand in vedere ca sunt multe alte game de produse in magazinele de cosmetice din Toronto.

    Sa ai o vara frumoasa!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...