duminică, 18 septembrie 2016

Noutăți de la ProduseCosmetice.ro


  Astăzi vreau să vă arăt câteva noutăți cosmetice foarte interesante din magazinul online ProduseCosmetice, de unde obișnuiesc să-mi comand produse originale la prețuri mai convenabile decât în multe magazine fizice, precum Kendra sau Douglas. În plus, o parte dintre cosmeticele lor nu se găsesc în alte locuri la noi în țară și astfel am ocazia să folosesc produse recomandate de femei din alte colțuri ale lumii.

   Duminica aceasta mi-am propus să adaug câteva produse noi în trusa mea de îngrijire, așa că vreau să vedeți și voi câteva noutăți atractive!

  Colecția roz de la Victoria”s Secret conține câteva produse de lux pentru îngrijirea părului :
         - Ser luxuriant pt strălucirea părului High-Shine - un ser cu textură lejeră care netezește instantaneu părul și previne încrețirea, oferind o strălucire plină de vitalitate. Nu încarcă părul!
         - Balsam leave-in luxuriant - un balsam de păr fără clătire, care hidratează instantaneu părul uscat, repară vârfurile deteriorate, stopează încrețirea părului, pe care îl lasă moale și strălucitor.
         - Ulei de păr luxuriant Weightless Oil - un ulei miraculos care oferă hidratare părului, repară vârfurile despicate, previne încrețirea și redă strălucirea naturală
         - Șampon pt strălucire Major Shine
   Toate produsele din această colecție sunt disponibile AICI, la prețul unitar de 80 lei, prețul având o reducere de 20%.
*****

   Paleta de farduri The Balm - Balm Voyage I este o trusă de machiaj foarte simpatică, cu un ambalaj foarte colorat. Este întocmai unui jurnal de vacanță, fardurile de pleoape fiind numerotate precum scaunele de pasageri dintr-un avion, în timp de rujurile sunt numite Capitain, First Officer și Second Officer, precum piloții unui avion adevărat. Trusa este disponibilă AICI, la prețul de 88 lei și conține:
        - 16 farduri de pleoape mate și sidefate, intens pigmentate, cu o rezistență îndelungată; pot fi folosite umede sau uscate, în funcție de intensitatea dorită
        - 3 nuanțe de ruj pigmentate, rezistente
        - oglindă


Iată și un review detaliat al paletei The Balm-Balm Voyage I:
*****

     Tot de la brandul american The Balm vă recomand și Paleta Meet Matt(e) Trimony, ce conține 9 farduri de pleoape mate pigmentate, ce rezistă întreaga zi. Această trusă de machiaj este disponibilă AICI, la prețul de 64 lei, adică redusă la jumătate din prețul inițial.



Iată și un review detaliat al paletei The Balm-Meet Matt(e) Trimony:
*****

   Rujurile mate Menow Pro Kiss Proof sunt rezistente la transfer și sunt ușor de aplicat, având forma unui creion. Culorile sunt pigmentate, cu aspect neted, pentru buze seducătoare. Prețul unui ruj este de 18 lei, iar nuanțele din stoc sunt disponibile AICI.


Iată și un review detaliat al creioanelor-ruj Menow Pro - Kiss Proof:
*****

   Paleta profesională The Balm - Nude Tude ne propune 12 nuanțe superbe de maro, roz piersică, negru, alb. fardurile fiind mate și sidefate. În interiorul paletei se găsește o oglindă și o pensulă dublă pentru aplicarea fardului pe pleoape. Această paletă este disponibilă AICI, la prețul promoțional de 40 lei.


*****

   Technic Contour Stix este un kit de 3 creioane pentru conturul și iluminarea feței:
        1. Nuanța Dark - pentru conturarea pomeților,tâmplelor și a nasului. 
        2. Nuanța Light– pentru evidențierea trăsăturilor feței 
        3. Iluminator - oferă tenului luminozitate și completează aspectul general al machiajului  Creioanele sunt destinate pentru crearea umbrelor, efectelor, pentru ascunderea imperfecțiunilor sau modificarea structurii feței (nas, pomeți, frunte). Acest kit este disponibil AICI, la prețul redus de 34 lei.



Iată și un review detaliat al creioanelor pt conturul feței Technic Contour Stix:
*****

   Kitul pentru manichiură Ciate Velvet Manicure este perfect pentru a obține unghii cu aspect de catifea, cu o textură bogată și un finish perfect. Nuanța disponibilă este Blue Suede. Kitul conține un lac de unghii, o pudră pulbere catifelată și o pensulă pt aplicarea pudrei. Pentru a obține rezultatul optim, se aplică un strat de lac de unghii, apoi cantitatea dorită de pulbere . Acest kit este disponibil AICI, la prețul de 28 lei.




2 comentarii:

  1. Wow, foarte multe tentații pe aici, mai ales uleiul de păr Weightless Oil! Eu sunt înnebunită după acest tip de produs, am parul uscat.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...