sâmbătă, 24 septembrie 2016

Review: Ruj Absolut Yves Rocher - Rose Eclatant


    Printre puținele rujuri din portfardul meu am două de la Yves Rocher care-mi sunt foarte dragi. Ambele sunt din colecția Grand Rouge, adică Ruj Absolut în traducere, cred că cele mai cunoscute produse pentru machiaj de la brandul franțuzesc.

   Nuanța Rose Eclatant face parte din gama de tonuri de roz, fiind un roz strălucitor, intens. Este o alternativă un pic mai dulceagă a clasicului roșu, dar cel puțin la fel de îndrăzneață, ce iese instant în evidență. Puțină culoare pe buze nu strică deloc, în special pentru a alunga monotonia toamnei.

    Deși rujul mi se pare într-adevăr absolut, atât ca textură, cât și ca nuanță, nu-l folosesc foarte des, datorită intensității culorii. Nu mă simt prea bine cu rujuri îndrăznețe pe buze, mi se pare că sunt un magnet de priviri, dar le admir la alte femei sau în reviste și sper să pot să le port cu mai multă încredere.

   Ce-mi place la Rujul Absolut YR:
         - culoarea este deosebită, un roz aparte ce se aseamănă cu petalele trandafirilor de sirop, cu ușoară tentă roșiatică
        - textură absolut perfectă, nu se simte deloc pe buze,astfel încât să simt nevoia să-l șterg
        - netezește și hidratează buzele, care se simt moi
        - culoarea este intensă și bogată, luminoasă
        - are o rezistență îndelungată pe buze,iar culoarea se estompează destul de greoi
        - are un miros plăcut, foarte plăcut
        - ambalaj finuț, auriu, deloc extravagant


   Rujul Absolut de la Yves Rocher costă acum 29 lei și este disponibil AICI, în 18 nuanțe frumoase foc. S-ar putea să-l găsiți la un preț chiar mai redus decât atât, în funcție de oferta lunii. În orice caz, este un preț convenabil, comparativ cu alte rujuri de la firme precum LOreal, Max Factor sau Bourjois.



Detalii: nuanța 12 Rose Eclatant
Roz strălucitor / Bright Pink
Cod: 88025



2 comentarii:

  1. Si mie imi plac rujurile de la ei. Pana sa lucrez la ei nu folosisem rujuri rosii dar rouge gourmand si vif m-au çucerit. De asemenea mi a plăcut si Rouge coqueliçot din gama rujului hidratant de la YR.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...