sâmbătă, 17 septembrie 2016

Ținute lejere de weekend


     După o săptămână întreagă de muncă sau de școală, weekend-ul este mai mult decât binevenit. O binecuvântare la care sperăm încă de luni, ziua în care s-ar zice că nici iarba nu crește. Aș fi cârcotașă să zic că e întocmai, dar zic cu certitudine că abia aștept weekend-ul să port hainele preferate pentru zile relaxate. 

   La finalul zilei de vineri, punem sacoul în cuier, lăsăm deoparte fusta conică sau pantalonii negrii, cămașa albă ajunge negreșit la coșul cu rufe, iar pantofii cu toc înalt sunt puși la colț, pedepsiți pentru orele petrecute la înălțime. Și tot la finalul zilei de vineri își fac simțită prezența ținutele lejere, semn al începutului timid de weekend. 

     O ieșire relaxantă cu prietenii într-o seară de vineri seară, prima zi din săptămână în care tenișii ne poartă la plimbare prin parc, ultima înghețată furată verii târzii, îmbrăcată în blugi rupți cu pielea bronzată la vedere, amintind de vacanța la malul mării, asta înseamnă weekend-ul. Zilelele astea îndelung așteptate, dar atât de scurte, în care mergem braț la braț cu ținutele lejere, ca răzbunare față de „chinul” îndurat în timpul săptămânii lucrătoare.

   Și weekend-ul l-aș rezuma, din punct de vedere vestimentar, la câteva piese fără de care relaxarea nu ar fi atât de dulce: jeans, teniși/adidași/ bluze lejere, hanorace, cămăși în carouri, bluza iubitului, pantalonii de trening părăsiți în ziua de luni. 

   Pentru ieșirile la plimbare, pentru clipele petrecute la film sau în parc sau în localul preferat, pentru escapada la munte de la început de toamnă ce începe atât de însuflețită sâmbăta dimineața și se încheie duminica seara cu o tristă resemnare, iată câteva ținute de weekend care să vă inspire: 


^sursă: charmedvalerie.com

^sursă: somewherelately.com

^sursă: somewherelately.com




^sursa: noholita.fr

^sursa: noholita.fr

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...