luni, 10 octombrie 2016

Comandă Asos.com


        Despre magazinul online Asos am multe de spus, dar ideea este că-l ador și că atunci când intru pe site mi se întâmplă să pierd șirul orelor. Când s-a votat Brexit-ul, prima mea grijă a fost în privința comenzilor Asos, mă temeam că vor ajunge la vamă și că va trebui să achit taxe vamale. Din fericire, ieșirea din UE nu e tocmai floare la ureche și pot comanda în continuare fără grijă, primind coletele la poșta obișnuită, ca de obicei (fără să plătesc taxe suplimentare).

        Nu v-am mai arătat de mult timp conținutul unei comenzi  Asos, chiar dacă nu am renunțat niciodată să cumpăr diverse haine și încălțări din acest grozav magazin. Primind mai multe mesaje din partea unor cititoare, m-am gândit că n-ar strica să continui șirul comenzilor Asos, mai ales că site-ul dispune de sute de mii de articole pentru toate buzunarele.

      Înainte ca toamna să se instaleze, am intrat pe Asos.com în ideea de a mă pregăti din timp pentru noul sezon. Și, ca de fiecare dată, m-am concentrat pe categoria de reduceri, acolo găsesc mereu promoții foarte bune, de până la 70%, așa că reușesc să fac economii. Singurul incovenient la categoria SALE este cel al mărimilor, în sensul că reușesc cu ușurință să găsesc măsura mea, dar nu pot sta prea mult pe gânduri în privința achiziționării, deoarece produsele se epuizează foarte, foarte rapid.


   Ghete din piele cu șiret și toc comod mi-am ales pentru toamna aceasta. De fiecare dată caut articole mai deosebite, de aceea mi-a atras atenția combinația de culori deschise, dar și modelul snake din partea din față. Pentru că n-am mai purtat niciodată astfel de ghete, am avut oarecum emoții în privința lor, însă sunt incredibil de comode, arată foarte bine în picior și foarte ușor de combinat. Ghetele au un aspect masculin, dar eu am să le port și cu rochii și fuste, pentru că mi se par versatile și contează să mă simt eu bine în pielea mea. Mi s-au potrivit și ca măsură, am comandat măsura eu 37/ UK 4. Din păcate, ghetele nu mai sunt disponibile, dar puteți găsi foarte multe modele de ghete la preț redus AICI.



    Am ținut mult să-mi iau două lucruri asortate din punct de vedere cromatic, așa că am pus în coșul de cumpărături și un cardigan-jachetă cu model aztec. Jacheta este potrivită pentru trecerea de la vară la primăvară și am reușit să o port în câteva rânduri până acum, alături de ghete. Nu are nasturi, fermoar sau alt sistem de închidere, fiind asemănătoare unui kimono. Imprimeul m-a cucerit de la bun început, mi s-a părut perfect pentru toamnă, iar în realitate culorile sunt și mai frumoase. Pentru acest produs am ales măsura mea, adică EU 36/ UK 8 și se așează perfect pe umeri. Multe jachete de toamnă găsiți AICI.



     Comenzile Asos sunt livrate :
         - prin poșta - standard delivery: livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 30 euro (altfel, livrarea costă 3 euro) și durează 10 zile lucrătoare
         - prin curier rapid - express delivery : costă 12 euro și durează cca 5 zile lucrătoare

    Eu plasez de fiecare dată comenzi cu valoarea mai mare de 30 euro și optez pentru livrarea standard, când pachetul ajunge la poșta normală. Mai multe informații utile despre cum puteți comanda de pe Asos.com găsiți AICI.

    În wishlist-ul meu am foarte multe articole, dar vă arăt numai câteva dintre ele:





2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...