vineri, 7 octombrie 2016

Periile Tangle Teezer, acum în magazinul Elefant


     Părul încurcat cred că ne-a dat tuturor bătăi de cap, cel puțin o dată în viață. Indiferent de tipul părului, acesta devine neascultător din când în când, uneori după spălare, după vopsire, sau în sezonul cald când se deshidratează mai tare. Probabil că și voi ați adormit uneori nepieptănate, iar în dimineața următoare porneați un adevărat război cu părul încălcit.

    În toată diversitatea de perii și piepeteni, foarte populare sunt periile Tangle Teezer, ce au un design ingenios și sunt extrem de eficiente în descurcarea părului. De fapt, am citit foarte multe păreri pozitive despre aceste perii-minune, care descurcă părul fără durere, rapid și fără să-l rupă, ceea ce mi s-a părul absolut grozav, pentru că numai eu știu cât păr și-a găsit sfârșitul în periile și pieptenii pe care i-am folosit de-a lungul timpului.


   Periile Tangle Teezer au perii din cauciuc, aceștia sunt foarte blânzi cu firele de păr, dar în același timp le descurcă fără probleme. În plus, sunt prevăzute cu un capac de protecție care acoperă peria după utilizare, protejând astfel perii și asigurând o durată de viață cât mai îndelungată. Un alt avantaj îl constituie diversitatea modelelor, dar și a culorilor, aceste perii deservind tuturor tipurilor de păr. Longevitatea lor se datorează materialului, acest cauciuc nu se deteriorează la fel de rapid precum alte materiale ca lemnul sau plasticul, nici nu este la fel de rigid ca acestea. Singurul incovenient este acela că nu au mâner, dar chiar și așa sunt foarte ușor de folosit :)

   În magazinul Elefant sunt disponibile acum peste 20 de modele diferite de perii Tangle Teezer, cu prețuri cuprinse între 32 și 50 lei. Modelul clasic cunoscut ca Original este disponibil în mai multe culori, iar pe lângă acestea se găsesc și modele Compact Styler, Magic Flowerpot, Sallon Elite și Aqua Splash. Le putem comanda online de AICI.

  Am găsit pe youtube două clipuri video foarte interesante referitoare la periile Tangle Teezer:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...