marți, 4 octombrie 2016

Prima mea comanda BottegaVerde.ro


   Despre cosmeticele brandului italian Bottega Verde vă povesteam în urmă cu câteva luni, când le-am descoperit întâia oară magazinul online. Încă de la început am fost fascinată de ambalajele frumoase, dar mai ales de diversitatea produselor, în special cele pentru corp, disponibile în felurite arome, multe dintre ele necunoscute mie.

   În sfârșit am ocazia să vă povestesc despre prima mea comandă BottegaVerde, despre felul în care mi-au fost livrate produsele și, bineînțeles, primele impresii la cald despre acestea. De fiecare dată când cosmeticele unui nou brand îmi atrag atenția, îmi doresc să aflu cât mai multe lucruri despre ele, de aceea vreau să știți și voi de la început că Bottega Verde este cel mai popular producător de produse cosmetice din Italia. Asta m-a instigat de la bun început să le încerc produsele, fiind un fel de garanție a calității.

   Comanda am plasat-o în magazinul online, după ce am petrecut ceva timp pe site cercetând cu atenție toate produsele. Un curier rapid mi-a livrat coletul, direct la ușă, în două zile de la plasarea comenzii. Coletul a venit atât de frumos ambalat, într-o ilustrație semnată Liliana Arnăuț, încât am fost cucerită de la bun început de prima mea comandă Bottega Verde. Însă conținutul a fost și mai și...


   Setul cadou Retinolo este alcătuit din Crema Retinolo Bio Plus și  o cutie aurie din metal. Crema de față are o formulă anti-age, iar lista de ingrediente include retinol, colagen vegetal, acid hialuronic, extract de ginseng și vitaminele A, E, F, C. Este o cremă ce luptă împotriva primelor semne ale îmbătrânirii pielii, grație ingredientelor naturale intens hidratante. Este ambalată într-un borcănaș cochet din sticlă, cu capac auriu, iar eu am găsit-o la promoție la secțiunea CADOU (vezi aici), într-un set-cadou, alături de o cutie metalică foarte simpatică. Preț: 47 lei


   Gelul de duș cu bujor (vezi aici) trebuia să fie al meu, deoarece bujorii sunt florile mele favorite. Face parte din colecția pentru îngrijirea corpului Nectaruri Prețioase și are un ambalaj absolut minunat, iar gelul în sine are o aromă dulceagă, florală, care îmi place la nebunie. Măcar la baie pot aduce înapoi vara, cu bujorii ei superbi! Acest gel de duș are 200 ml și costă 23 lei, iar din aceeași gamă cu bujor face parte și Laptele de corp parfumat.

   Săpunul delicat pentru igiena intimă (vezi aici) este un gel de spălare cu PH fiziologic delicat, potrivit zonelor intime. Conține colagen vegetal  din artar senegalez și nalbă, plante cunoscute încă din antichitate pentru proprietățile emoliente. Are un parfumul delicat, iar după spălare conferă o senzație imediată de prospețime. Îmi place mult și ambalajul, prevăzut cu pompiță pentru dozarea economică a produsului. Preț: 31 lei

   Pentru comanda mea am avut posibilitatea să aleg un produs cadou, așa că am primit în dar Săpunul cu extract de struguri roșii, care este unul dintre cele mai emoliente și hidratante săpunuri pe care le-am folosit până acum, iar aroma de struguri este perfectă pentru toamnă. Mi s-a părut un gest foarte frumos din partea lor și l-am apreciat ca atare.


    Înainte de a finaliza comanda, am fost înștiințată în legătură cu Campania „Frumusețea este în tine”, o campanie pentru protejarea naturii și a pădurilor Romaniei. Campania este o inițiativă admirabilă de protejare a mediului natural și în schimbul unei donații de 5 sau 25 lei vom primi un magnet sau o sacoșă, personalizate cu mesajele motivaționale realizate de ilustratoarea Liliana Arnăuț. Iubesc creațiile Lilianei, pe care am întâlnit-o la câteva târguri handmade din capitală și care m-a cucerit cu talentul său artistic, așa că am donat 25 lei și am primit o minunată sacoșă din bumbac gros, confecționată de cei de la Atelierul din pânză.

   În final, vă invit și pe voi să vizitați magazinul Bottega Verde, să le încercați produsele cosmetice și, de ce nu, să vă implicați în această inițiativă de salvare a pădurilor patriei. În plus, am pentru voi un cod de reducere: VINTAGE, care vă oferă un bonus de 10% reducere pentru prima voastră comandă, plus alte beneficii:
           - cosmetice naturiste de cea mai bună calitate la prețuri promoționale
           - livrare gratuită prin curier pentru comenzi mai mari de 100 lei
           - un cadou la alegere pentru comanda ta
           


2 comentarii:

  1. Ce faine sunt produsele, sa le folosesti cu drag.
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...