vineri, 28 octombrie 2016

Șampon și Balsam Nivea Repair and Targeted Care

^sursă foto: www.beautytwist.be

     În sezonul rece, ai grijă de părul tău cu NIVEA Repair and Targeted Care îngrijeşte, fortifică și protejează. Din cauza diferențelor de temperatură dintre exterior și interior, firul de păr se deshidratează mai ușor, își pierde strălucirea și flexibilitatea, ajungând astfel la degradare și vârfuri despicate. Pentru a menține sănătatea părului tău, în special în sezonul rece, Nivea ne pune la dispoziție gama revoluționară destinată îngrijirii părului degradat, tern, cu vârfuri despicate: Nivea Repair and Targeted Care.

   Șamponul și balsamul au fost concepute cu ajutorul tehnologiei Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce conţine o combinaţie unică de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate şi a repara firul de păr exact acolo unde este nevoie. Atunci când suprafaţa firului de păr este afectată, acesta îşi pierde capacitatea de protecţie a stratului interior, iar părul capătă un aspect tern, degradat. De aceea, rolul Kera Detect este de a proteja eficient părul, menținându-i suplețea şi strălucirea, fiind combinaţie unică de trei elemente active:
     1. o componentă cu rol de regenerare - detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie, îngrijind eficient părul
     2. pantenol - pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistenţă din interior
     3. keratină lichidă - aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecţie.

    Preţ recomandat şampoane:
            - 13,68 Lei pt flaconul de 250 ml;
            - 18,85 Lei pt falconul de 400 ml.

    Preţ recomandat balsamuri: 13,68 Lei pt flaconul unic de 200 ml.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...