joi, 27 octombrie 2016

Tuș pentru ochi Benefit They're Real! Push-Up Liner


      Foarte des, machiajul este încununat prin folosirea unui produs pentru conturul ochilor, care să ne ofere o privire mai intensă. Partea dificilă constă în trasarea precisă a liniilor de contur, lucru pe care l-am experimentat de atâtea ori. Uneori a fost un succes nesperat, dar de cele mai multe ori a reprezentat un eșec ce a condus chiar la refacerea completă a machiajului.  Pentru obținerea unui machiaj perfect fără bătăi de cap, Benefit a lansat creionul dermatograf They’re real! Push - Up Liner, care are cea mai simplă aplicare de până acum.

   Pe femeile care au crezut până acum că au două mâini stângi le încurajez să încerce acest tuș de ochi sub formă de cariocă, ce a fost desemnat câștigătorul premiului Allure „ Cea mai bună descoperire cosmetică”. O confirmare a faptului că orice femeie își poate contura ochii perfect, fără să se concentreze ore în șir în fața oglinzii, fără să retușeze machiajul și fără să-i tremure mâna.


    Este un dermatograf gel rezistent la apă, care rezistă pe pleoape timp de 24 de ore. Se aplică foarte ușor datorită unghiului și formei sale AccuFlex™, care permite trasarea unor linii de contur precise. Nu conține parabeni, este prietenos, noncomedogenic și nu conține latex. Este disponibil AICI, la prețul de 109 lei.

   Pentru un contur perfect, încearcă să desenezi o linie dreaptă începând cu colțul interior spre colțul exterior. Dacă și voi aveți nevoie de puțin ajutor în realizarea conturului, vă recomand video realizat de Benefit, ce conține sfaturi oferite de makeup artist-ul Jeannia Robinette:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...