luni, 7 noiembrie 2016

Iubesc eșarfele și fularele în carouri !


    Eșarfa în carouri este unul dintre cele mai populare accesorii pentru sezonul toamnă-iarnă. Având în vedere popularitatea ei tot mai crescută, o putem cataloga drept o piesă basic, care nu se demodează în timp și care arată bine în combinațiile vestimentare în sezonul rece. Eșarfele acestea supradimensionate, în carouri mai mici sau mai mari, sunt confecționate din materiale felurite, iar combinațiile cromatice sunt foarte frumoase și reușesc să ofere un plus de culoare chiar și outfit-urilor monotone.

       Înainte de a cumpăra o astfel de eșarfă, țineți cont de câteva aspecte:
    - este ideal ca nuanța predominantă a imprimeului să se potrivească tenului și părului, pentru a vă avantaja, însă dacă preferați o culoare anume, mergeți după preferință
    - alegeți o eșarfă care se potrivește de minune cu jacheta/paltonul favorit, deoarece aceasta va fi combinația cea mai frecventă în sezonul rece
    - eșarfele care au la bază negru și maro vin bine cu orice jachetă, așa că vă puteți juca puțin cu restul nuanțelor din imprimeu (gen roșu, verde sau galben)

    Imprimeul în carouri este cunoscut ca plaid și sunt cunoscute următoarele modele :


         O astfel de eșarfă este un accesoriu de mare succes, după cum puteți observa din combinațiile de mai jos. Fiecare eșarfă în parte este piesa de rezistență a ținutei și puteți vedea că modelele supradimensionate sunt și cele mai îndrăgite în rândul iubitoarelor de fashion.





Un comentariu:

  1. Sunt foarte dragute, perfecte pentru iarna. Mie imi plac fularele pashmina, sunt foarte calduroase si practice iarna.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...