marți, 8 noiembrie 2016

Ce este colagenul lichid?



 Foarte multe femei își îngrijesc cu atenție pielea și, încă de la apariția primelor riduri, încep să folosească produse de îngrijire care să controleze procesul de îmbătrânire a pielii. Principala cauză a îmbătrânirii o reprezintă distrugerea celulelor pielii, ca urmare a producției reduse de colagen și elastan.

    Colagenul este esențial în structura, sănătatea și rezistența pielii. Sub stresul numeroșilor factori externi, precum fumatul, soarele, alimentația necorespunzătoare sau sedentaritatea, precum și a diferiților factori interni, producția de colagen și de elastan este tot mai redusă în timp.

    Colagenul lichid este cel mai modern aliat împotriva îmbătrânirii pielii și contribuie la reducerea ridurilor profunde și superficiale. Pielea noastră este formată în proporție de 75% din colagen. Astfel, aspectul fin și proaspăt al pielii tinere și sănătoase este asigurat în mare parte de prezența colagenului  la niveluri normale.  Degradarea colagenului sănătos și scăderea producției de colagen în conduc la apariția ridurilor nedorite și a pielii îmbătrânite.


     Există diferite metode de a reface nivelul colagenului:
             - aplicarea pe piele a cremelor cu conținut de colagen
             - introducerea implanturilor cu acid hialuronic în straturile profunde ale pielii (ce facilitează producția de colagen la nivel local, acolo unde sunt introduse)
             - administrarea de colagen sau elemente constitutive ale acestuia, prin alimentație sau suplimente

    Aplicarea externă a colagenului, prin intermediul cremelor de față, influențează numai straturile superficiale ale pielii. În schimb, ingerarea colagenului lichid are efect și asupra straturilor mai profunde ale pielii, asigurând o abordare mai completă a procesului de prevenire a îmbătrânirii pielii.

   Oricine poate consuma și beneficia de colagen, deoarece indiferent cât de sănătoasă este nutriția noastră, niciun aliment nu asigură colagen sub formă de peptide. De aportul de colagen pot beneficia în mod deosebit femeile și bărbații cu vârsta de peste 35 ani, persoanele cu piele deschisă la culoare, păr subțire și unghii casante.

   În magazinul naturist Vegis.ro este disponibil colagenul lichid MyElements Beautin Collagen (vezi aici), în două sortimente apetisante: cu căpșuni și vanilie, respectiv cu mango și pepene galben.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...