vineri, 4 noiembrie 2016

Noutăți cosmetice de la Yves Rocher


    Cosmeticele franțuzești de la Yves Rocher sunt printre primele produse de îngrijire pe care le-am încercat. Eram în liceu când am descoperit primul lor catalog într-o revistă glossy, am trimis formularul de comandă prin poștă și tot de acolo am ridicat coletul cu produse cosmetice. Au trecut mai bine de 10 ani de atunci și în această perioadă am folosit aproape toate cosmeticele Yves Rocher, de aceea aștept de fiecare dată lansarea unora noi.

   Așa cum ne-a obișnuit, Yves Rocher a lansat câteva produse noi pentru sezonul toamnă-iarnă, reușind să acopere mai multe categorii: îngrijirea feței, a corpului, produse de machiaj, dar și parfumuri. Vestea bună este că aceste produse beneficiază acum și de prețuri promoționale, așa că vă invit să descoperiți și voi vedetele acestui sezon:


1. Elixir Jeunesse – Serul elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului
    Este conceput pentru a lupta împotriva îmbătrânirii tenului și a agresiunilor exterioare. Oxigenează și revigorează pielea, oferindu-i luminozitate. Conține extract de Aphloïa, ce luptă împotriva acceleratorilor de îmbătrânire datorită dublei sale acțiuni: stimulează sistemele de reparare și anti-poluare ale pielii. 
   Este disponibil AICI, la prețul promoțional de 59 lei.


2. Apă de parfum Accord Chic
  Completează gama Secrets d’Essences  și este un parfum oriental, floral, cu note condimentate, în contrast perfect, sofisticat si misterios în același timp


3. Pudră exfoliantă pentru prepararea gomajului
 Conține 7 ingrediente 100% de origine naturală, cu dozare adaptata fiecărui tip de ten, într-o textura 100% naturală.



 4. Îngrijirea mâinilor 
Secretul frumuseții mâinilor cu produse de îngrijire pe bază de arnica bio, pentru a le oferi protecție, delicatețe, senzație de confort. 



5. Inovații MAKE UP:  
 - fondul de ten nutritiv  este îmbogățit cu uleiul din 1000 de trandafiri, cu proprietăți regeneratoare
        - pudră pulbere pentru luminozitate și aspect natural
 - fardurile de obraz în culorile naturii 
 - 45 de farduri de pleoape noi, în nuanțe ultra-pigmentate, pentru a crea o infinitate de look-uri 


 6. Demachiantele PUR BLEUET 
Secretul demachierii delicate, pe bază de albăstrele bio, pentru că și ochii merită tot ce-i mai bun în materie de îngrijire
   Produsele demachiante Pur Bleuet sunt disponibile AICI, la prețuri cuprinse între 16 și 23 lei.


3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...