miercuri, 31 mai 2017

Favoritele lunii mai


      Încheiem ultima lună de primăvară, dar nu fără a face o recapitulare a cosmeticelor favorite. Iată că mult-așteptata vară ne bate la ușă, e cazul să ne îngrijim de protecția împotriva razelor de soare, de piele fină și pregătită pentru primul bronz. 

    Eu am început ritualul de îngrijire estivală un pic mai devreme, pentru că am ajuns deja la mare și am vrut să fiu pregătită pentru plajă. De aceea, veți vedea printre favoritele lunii mai o serie de produse cosmetice pe care le voi folosi și în iunie, mai ales că acum temperaturile vor fi tot mai ridicate și corpul nostru are nevoie de o îngrijire pe măsură.

    Iată ce produse mi-au depășit așteptările și pe care le-am catalogat drept favoritele lunii mai:

      1. Fond de ten Wake me Up de la Rimmel - este un fond de ten cu o textură ușoară, fină, ce se aplică cu ușurință. Este un produs cu efect de iluminare, are un aspect natural și nu încarcă tenul. Un mare plus pentru factorul de protecție solară atât de necesar împotriva razelor nocive. Eu folosesc nuanța 203 True Beige, care se potrivește de minune pielii mele bronzate. 
     Poate fi comandat de AICI.


     2. Ulei de cocos Solaris - a devenit produsul meu favorit pentru piele și păr. Îl aplic cel puțin o dată pe săptămână pentru hidratarea părului, pe toată lungimea și la rădăcini, fiindcă este bun împotriva mătreții, și îl las să acționeze peste seară. Uneori îl aplic pe pielea corpului, după duș, pentru o hidratare intensivă. Mirosul său este absolut delicios și se întinde cu ușurință, atât pe păr, cât și pe corp. Vara am să-l folosesc și pe post de after-sun, pentru calmarea pielii expuse la soare.
      Poate fi comandat de AICI, în diferite gramaje.


      3. Ser antirid și luminozitate Serum Vegetal - Yves Rocher este un produs pentru ten cu o formulă fluidă și ușoară, ce hidratează pielea și are efect de reducere a ridurilor fine, precum și de mențire a luminozității pielii. Un ser fin, ușor de aplicat, prevăzut cu pompiță ce permite o dozare perfectă.


     4. Ulei de bronzat Polysianes pentru pielea uscată  - gama exclusivă Polysianes aparține laboratoarelor Klorane și cuprinde, în principal, produse pentru bronzat (geluri, creme tonifiante, lapte de corp). Cosmeticele Polysianes își propun să ne ofere secretul frumuseții femeilor polineziene, care folosesc ulei de monoi pentru o piele bronzată, moale, fermă și sănătoasă. Uleiul are un miros superb, iar factorul de protecție SPF 6 este indicat doar pentru persoanele cu piele de culoare medie sau închisă. Se aplică ușor grație pulverizatorului. 
    Poate fi comandat online de AICI.


    5. Apă de parfum Eternity - Clavin Klein este un parfum perfect pentru sezonul cald, deoarece are note suave, fresh-florale. Este un parfum romantic și senzual, ce îmbină note florale de lăcrămioare, crin, trandafir și iasomie, cu esențe lemnoase de mosc, ambră și santal. Nu excelează ca și persistență, ca mai toate parfumurile CK, însă mirosul său este unul cu totul deosebit, motiv pentru care îl voi mai umpăra.
      Poate fi comandat online de AICI.


     6. Pilă electronică pentru călcâie Scholl Velvet Smooth este absolut grozavă pentru a îndepărta pielea moartă de pe tălpi și pentru a obține călcâie fine, fără bătături, perfecte pentru a fi expuse la plajă sau în sandale. Pila are o formulă revoluționară, pe bază de praf de diamante, lucru care face ca suprafața acesteia să fie mai durabilă și să nu se tocească rapid. Funcționează pe baterii, astfel că o putem lua cu noi oriunde, chiar și în vacanță. 
      Poate fi comandatpă online de AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...