luni, 17 iulie 2017

Shopping de pe Aoro.ro


     După un weekend ploios și rece, începem săptămâna într-un mod plăcut, vorbind despre cosmetice. Doar să mai alungăm cumva monotonia săptămânii de lucru. Am fost chibzuită cu shoppingul de cosmetice vara aceasta, dar chiar și așa am nevoie de anumite produse pe care nu mi le pot refuza. Motiv pentru care comanda de pe Aoro.ro a fost mai degrabă un lucru necesar decât un moft.

    Deseori cad în ispita de a cumpăra paste de dinți pentru albire, chiar dacă am probleme cu sensibilitatea dentară, iar formulele whitening nu sunt cele mai prietenoase. Am renunțat la pasta IWhite pe care o foloseam de vreo 2 săptămâni, chit că dădea rezultate bune de albire. Am ajuns să nu mai pot mușca nimic fără să simt o durere la nivelul dinților. Sensibilitatea se accentuează dacă mănânc fructe acide, precum piersici sau nectarine. Prin urmare, am comandat Pasta de dinți Himalaya Herbals Sensi-Relief, o pastă cu ingrediente naturale active, cu o formulă inovatoare, vegetal-minerală, fără parabeni. Încă de la prima spălare am simțit o ameliorare a sensibilității dentare, această pastă oferind o protecție avansată a dinților și gingiilor, calmarea snsibilității fiind rapidă și de durată. Un flacon de 75 ml costă 20 lei și poate fi comandat de AICI.

     În ciuda weekend-ului ploios, vara ne va da suficiente doze de caniculă, iar eu prefer să-mi protejez pielea de razele ultraviolete și să evit arsurile solare. Când am timp stau la soare, uneori merg și la piscină în timpul săptămânii, când este mai puțin aglomerat, însă numai după ora 17, când soarele își pierde din intensitate. Loțiunea Nivea Sun Protect & Bronze nu doar protejează împotriva razelor UV, ci și stimulează procesul natural de bronzare grație extractului de pro-melanină. Are o formulă ușoară, nelipicioasă, rezistentă la apă și nu conține autobronzant. Această loțiune de protecție solară poate fi comandată de AICI

     În timpul verii mă machiez ușor, singurele produse pe care le folosesc sunt rimelul și fardul de obraz. Mascara LOreal Telescopic este rimelul meu favorit all-time, pentru că definește frumos genele grație periuței telescopice, are o nuanță intensă de negru, oferă volum genelor și se aplică ușor. Îl găsiți AICI, la prețul de 30 lei. 

    Nu sunt înfocată să folosesc produse de styling pentru păr, dar de nevoie mi-am comandat Fixativul Scharzkopf Silhouette Super Hold. Vara toată lumea merge la petreceri, evenimente, nunți, botezuri, aniversări, așa că părul meu subțire și fin are nevoie de o fixare mai puternică dacă vreau să-mi reziste coafura pe durata întregii zile/seri. Cam asta promite fixativul acesta, disponibil AICI, la prețul de 32 lei pentru un recipient generos de 500 ml. 


    Am încheiat prezentarea produselor comandate, pe care le-am primit în două zile, livrate prin curier. Aoro are și câteva promoții periodice, pe care le puteți consulta AICI și care ne oferă mici cadouri dacă îndeplinim anumite condiții. Eu nu m-am încadrat în niciuna de această dată, însă le verific de fiecare dată fiindcă sunt atractive. 

2 comentarii:

  1. Mascara telescopic e the best! Il iubesc de atata timp, dar nu m-am indurat sa il cumpar la pretul sau obisnuit. :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...