marți, 2 iulie 2019

3 tipuri de rochii pentru garderoba de vară


      Fiecare dintre noi are nevoie, la un momentdat, de o rochie specială, fie că este vorba de o aniversare, de o petrecere într-o seară de vară sau de o vacanță la mare, cu fetele . Pentru astfel de evenimente suntem în căutarea unei rochii  care să ne pună în evidență trăsăturile fizice. De cele mai multe ori, rochia este obiectul vestimentar cu care nu vom da greș, indiferent de tipul de petrecere la care luăm parte. 



   Alegerea rochiei perfecte pentru un eveniment estival nu este deloc dificilă, dacă ținem cont de anumite lucruri: croiala și culoarea care ne avantajează, materialul și lungimea preferate, dar și de evenimentul la care luăm parte.

    În magazinul online Mola sunt disponibile multe modele de rochii elegante, potrivite pentru diverse evenimente și petreceri, dar și pentru ieșirile cu prietenele, într-o vacanță la malul mării.  Prețurile rochiilor sunt surprinzător de mici, așa că merită să faceți o vizită site-ului și să vă convingeți de acest lucru.


   În fapt, după o săptămână de lucru simțim nevoia de puțină relxare și distracție, fie că mergem într-un club cu prietenii, fetele, cu iubitul sau la o aniversare. De aceea, renunțăm la hainele de birou și la cele casual, în favoarea unor rochii frumoase.


     O rochie vintage pentru femei, cum este cea din prima imagine, este o apariție aparte și sigur va atrage toate privirile la o petrecere la o terasă sau chiar pe malul mării. Alegerea unor tocuri medii ne va oferi confort pentru întreaga seară, în care putem dansa alături de prieteni, fără a atrage priviri insistente și a ne trezi a doua zi cu dureri de picioare. Pentru petrecerile la plajă, putem alege sandale cu talpa joasă, pentru a ne distra în voie.

      Cea mai sigură alegere este rochia neagră cunsocută ca little black dress, cu care nu poți da greș și pe care o poți purta în diferite ocazii. Există o mare diversitate de modele de LBD, confecționate din materiale elastice, dantelă sau bumbac, simple, cu decorațiuni, decupaje și fel și fel de croieli spectaculoase.  
    

   Perfectă pentru diferite petreceri, dar și pentru ieșirile în club este rochia albă, cu umerii goi. Croiala feminină și sexi ne va pune în evidență atunci când alegem să o purtăm la o petrecere. Materialul lejer și vaporos ne va asigura confortul chiar și în cele mai călduroase seri estivale, iar dacă pielea este deja bronzată, albul rochiei va scoate acest aspect în evidență. Alege o pereche de sandale cu talpa de lemn pentru a completa ținuta perfectă pentru petrecerile la mare.




   O variantă versatilă și lejeră este  rochia-tunică inspirată de croiala cămășii, în care nu veți putea trece neobservate. Rochia aceasta este un must-have pentru femeile care abordează stilul casual-smart sau chiar casual-sport, pentru că îi puteți asorta atât o pereche de sandale, cât și o pereche de pantofi sport. Acest tip de rochie este ușor de îmbrăcat, iar talia este pusă în evidență de un cordon. Lăsând un umăr la vedere, rochia are și un aspect senzual, la fel și în cazul închiderii laterale, cu nasturi. După preferințe, puteți lăsa o crăpătură mai mare pe picior.



   Femeile nu ezită să se afișeze la petreceri în rochiile preferate. Totuși, optați  pentru rochii speciale, care  fie au spatele decupat sau au inserții și modele spectaculoase. Un decolteu adânc sau o rochie cu decupaj adânc care lasă piciorul la vedere sunt cele mai bune soluții pentru o apariție spectaculoasă.

    Pentru toate aceste ținute este bine să alegem accesoriile potrivite. O astfel de rochie trebuie purtată cu sandale sau pantofi, și accesorizată cu poșete sau plicuri potrivite. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...