miercuri, 25 noiembrie 2015

Cum purtăm hainele cu guler din blană artificială


    Zile însorite de noiembrie, vreme numai bună pentru a mai ștrengări îmbrăcat în haine nu foarte groase. Dar ca să nu dăm peste cap sezoanele, se cuvine să apelăm măcar la anumite articole vestimentare de toamnă, cum sunt ghetele și eșarfele. Au și ele farmecul lor, eu una aștept să se răcorească puțin vremea și să trec de la balerini și teniși la dragile mele ghete, iar eșarfele să ofere acel aer cool ținutelor, pe care niciun alt accesoriu nu-l poate egala.

Am purtat:


   Culorile neutre predomină toamna, cu toate că uneori mai încercăm să ne desprindem de tipare și apelăm la imprimeuri ori culori vibrante. Oricum aș face, parcă hainele se aleg singure între ele și în final observ că toamna prefer negrul, bejul și alte tonuri de maro. 

  Ținuta mea a pornit de la jacheta bej cu guler din blană artificială, confecționată dintr-o lână moale,  puțin mai groasă decât un sacou. În fapt, chiar are croiala unui sacou, lucru care o face să se și așeze bine pe corp.  Multe dintre hainele cu guler din blană artificială mi se par foarte frumoase, blana făcându-le să pară extrem de confortabile și călduroase, chiar dacă nu ocupă o mare porțiune a jachetei. 



    Pantalonii Zara sunt tovarășii mei de încredere pe durata toamnei, negrul îi face să fie extrem de versatili, iar materialul din care sunt confecționați este elastic, astfel că pantalonii se aseamănă unor colanți groși. I-am comandat din outletul Kurtmann în urmă cu mai bine de un an și de atunci îi tot port cu regularitate. Săptămâna aceasta continuă seria reducerilor de Black Friday, așa că puteți profita încă de Campania Dream Week de la Kurtmann (click aici), cu prețuri reduse lcu 60% la haine și accesorii Zara, Pull and Bear, Asos. 
     Câteva recomandări:



Căutând pe pinterest.com, am găsit câteva ținute interesante compuse cu jachete cu guler din blană artificială :




***************

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...