duminică, 25 august 2013

OOTD: Aztec Print


    Vara aceasta a fost în tendințe imprimeul aztec, fie că a fost vorba de o bluză, o rochie sau o pereche de sandale cu talpă ortopedică cu acest print. De la bun început am fost atrasă de acest imprimeu, nu neapărat datorită modelului geometric, ci mai degrabă mixului de culori, eu fiind o iubitoare a hainelor colorate sau în culori puternice.
   Bluza din șifon/ chiffon negru am achiziționat-o de pe site-ul Udobuy, în urmă cu aproximativ o lună de zile și am apucat să o port de 2-3 ori. Modelul aztec al topului este creat cu ajutorul apicațiilor din paiete colorate, așa că toate romburile și pătrățelele pe care le vedeți sunt făcute integral din paiete strălucitoare albe, roșii și negre. Topul este dintr-un material foarte subțire, de aceea este și transparent, însă pe perioada verii acest lucru nu constituie o problemă, în condițiile în care în zilele toride ne dorim să purtăm haine cât mai lejere. Eu mi-am luat măsura M, iar topul îmi vine ușor larg.

   Pantalonașii scurți îi am de pe SheInside.com, cred că este a cincea pereche de pe acest site pe care am cumpărat-o în vara aceasta. Sunt decorați cu dantelă crem, iar culoare lor este un albastru clasic. Eu am ales măsura M, dar îmi sunt ușor largi, dar sunt mulțumită de cum se așează pe corp.
   S-a nimerit ca poza să fie făcută chiar când mi-am aplicat pe buze un ruj într-o nuanță foarte puternică. În general, nu suport să port nimic de buze, însă acum am făcut un sacrificiu ”de-amorul artei”. Ca accesorii, am optat pentru o eșarfă de păr aurie cu paiete, ochelari de soare și o curea roșie. În picioare port o pereche de sandale din plastic transparent, decorate cu mărgeluțe multicolore.


Top aztec Udobuy
Pantaloni scurți/Shorts SheInside
Curea/Belt Armani
Sandale cu mărgele
Ochelari/ Sunglasses Bershka


2 comentarii:

  1. Wow, ce tinuta! Superba! Iar acel ruj te prinde atat de bine!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce misto iti sta cu rujul ala, super chic :X si pantalonii sunt to die for it!!

    Pupici

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...