vineri, 16 august 2013

Ultimele cosmetice achiziționate


      În materie de cosmetice, cel mai adesea îmi comand produsele dorite de pe Strawberrynet, unde am găsit mereu prețuri accesibile și promoții atractive. În plus, coletele ajung foarte rapid, în 7-10 zile lucrătoare, la oficiul poștal. Până acum am comandat de foarte multe ori și niciodată nu am întâmpinat vreo problemă cu ceea ce am cumpărat: produsele sunt intacte, frumos ambalate și rapid livrate. Pentru orice comandă transportul este gratuit și, în plus, poți avea norocul să primești și un cadou dacă este vreo promoție valabilă în magazinul online. Nu fac reclamă mascată site-ului, pur și simplu sunt o clientă fidelă.
      Produsele pe care vi le voi prezenta în această postare au fost achiziționate pe parcursul a mai multor săptămâni, pentru că nu sunt o foarte mare risipitoare în ceea ce privește cosmeticele- prefer să plasez comenzi cu valori mai mici, ca să îmi satisfac dorința constantă de a-mi cumpăra ceva nou. Recunosc că uneori mai dau cu bâta în baltă și îmi cumpăr ceva mai scump, dar asta se întâmplă destul de rar. În plus, am încă cosmetice sigilate care așteaptă să fie folosite, așa că îmi cumpăr strict produsele necesare.


    Pentru că fondurile de ten pe care le am au început să se termine, a trebui să îmi refac stocul. Am un obicei ciudat, de a-mi cumpăra de fiecare dată alt fond de ten, pentru a încerca cât mai multe, chiar dacă am folosit anumite produse care au fost pe placul meu.
    1. Fond de ten Givenchy- Teint Mirror Lift Confort- nuanța 02- acest fond de ten se afla pe lista mea de dorințe pentru această lună și am reușit să îl iau. Prețul său a fost de 125 lei, dar nu îl mai găsesc pe site.Nu este un fond de ten excepțional, deși la o primă folosire am fost încântată de el. Voi reveni cu un review al produsului, în curând.
    2. Fard de obraz Koress- Botanically Coated- Nuanța 44 Portocaliu- am încercat câteva produse Korres și am fost mulțumită de calitatea lor, deși nu pot spune că sunt extraordinare. În ceea ce privește fardurile de obraz, am o mare slăbiciune pentru ele și mă așteptam ca nuanța aceasta să îmi facă fața să arate ca o piersică, însă nu a fost deloc așa. Fardul nu este deloc sidefat, este pur și simplu mat, iar culoarea nu este foarte intensă. Mie îmi plac blush-urile care oferă tenului o ușoară strălucire, așa că am fost ușor dezamăgită. Culoarea nu este portocaliu, ci mai degrabă un cărămiziu. Prețul redus al pudrei este de 66 lei.
    3. Fond de ten Pupa - Non Conventional Beauty- cu efect stabilizator- nuanța 02- este încă disponibil pe site, fiind redus la prețul de 76 lei. Părerea mea despre acest fond de ten este foarte bună, are o acoperire excelentă, iar culoarea a ajuns să mi se potrivească perfect după ce m-am mai bronzat. Ca și în cazul fondului de la Givenchy, promit să revin cu un review detaliat al produsului. Mai multe despre acest fond de ten puteți citi în postarea despre favoritele lunii, aici.
   4. Luciu de buze Volumizator Fusion Beauty Infatuation- nuanța Lollipop- acest luciu de buze a fost cumpărat mai mult ca un moft, cum se mai întâmplă să o fac din când în când. Adevărul este că nu suport să port nimic pe buze, fie că este vorba de luciu, ruj sau un simplu balsam; după 2-3 minute după ce am aplicat un produs de buze simt nevoia să îl șterg. Cu luciul de buze Infatuation nu am simțit acest lucru, în mare măsură datorită faptului că este ușor mentolat și nu se simte absolut deloc lipicios. Exceptând nuanța, care este deși este frumoasă, este un roz bombon imposibil de purtat, mai ales în plină zi, cu siguranță aș cumpăra acest luciu de buze, pentru că este adorabil. Dar, cum v-am spus, a fost un blind-buy și un moft, și ca să fie totul mai cu moț, l-am luat și într-o nuanță țipătoare. Acest roz nu mai este disponibil pe site, însă alte nuanțe sunt disponibile la prețuri cuprinse între 61 și 88 lei.

  
    Despre Fusion Beauty am aflat de curând, așa că am fost tentată să încerc cât mai multe produse. Gama Ultraflesh cuprinde o serie de produse interesante, în ambalaje clasice, atrăgătoare. Așa că nu a durat mult până când portfardul meu a găzduit câteva produse din această gamă:
     1. Rimel Ultraflesh Panteră- The ultimate Luxe, The gold Standard- este un rimel grozav, datorită faptului că într-adevăr îngroașă genele, așa cum promite, este de un negru foarte intens, iar periuța de dimensiuni mici permite o aplicare excelentă. Cu siguranță îl voi cumpăra a doua oară. prețul unui tub de 8 ml este de 71 lei. Un review complet puteți citi aici-pe blogul surorii mele.
     2. Colecție machiaj Ultraflesh bronz metalic și strălucitor- care include un blush bronzant pudră într-o nuanță intensă, 2 farduri cremă iluminatoare și două farduri iluminatoare sub formă de creion. Este un set perfect pentru a oferi tenului un aspect bronzat. Prețul redus al setului este de 105 lei.
    3. Pudră Ultraflesh Ninja Star 18 K Gold - încă nu am folosit-o, deoarece aștept să termin o pudră de față mai veche. Prețul ei este de 101 lei și am achiziționat-o la recomandarea surorii mele. 


    În materie de cosmetice pentru corp, nu am făcut prea mult shopping, deoarece stau bine la acest capitol și încă nu am fost nevoită să cumpăr produse noi. Singura excepție au fost gelurile de duș, ma ales că pe durata verii simt nevoia să mă spăl și de câteva ori pe zi, așa că tuburile se consumă repede. Am o slăbiciune pentru gelurile de duș aflate în set cu parfumuri, dar îmi place să le folosesc separat, pentru că mi se par suficient de aromate, mai ales acum vara când mirosurile prea puternice îmi provoacă migrene.
    1. Gel de duș Gianfranco Ferre- In the mood for love-are o aromă subtilă, florală, ușor romantică și revigorantă. Încă nu l-am folosit, dar voi atenta în curând la el.
    2. Luciu de buze Korres- nici pe el nu l-am folosit, pentru că este într-o nuanță puternică și nu mă încântă, dar nu este nicio problemă, deoarece l-am primit cadou. 
    3. Gel de duș Biagiotti Due Donna- l-am cumpărat împreună cu varianta pentru bărbați, deoarece amândouă erau reduse considerabil, la numai 34 lei fiecare. Este un gel de duș plăcut parfumat, suav, dar pe care nu l-aș cumpăra la prețul întreg de aproape 100 lei. Ca textură, este ușor lichid, transparent și destul de consistent, iar spuma pe care o face nu este foarte abundentă.

   Voi ce cosmetice v-ați achiziționat în ultima perioadă și ce anume vă tentează pentru viitor?


8 comentarii:

  1. Vaai, o sa ma imbolnavesc! <3 Sunt superbe toate!
    Cred ca atunci cand voi avea salariul meu o sa il cheltui tot pe cosmetice:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adriana, nu cred că o să cheltuiești tot salariul pe cosmetice, poate doar prima dată :))
      E bine să îți iei cosmeticele necesare și când spun ”necesare” mă refer șa cele strict indispensabile. Că știu și eu ce înseamnă de fapt necesar pt o fată... :))

      Ștergere
  2. Nu am comandat niciodata de pe strawberry,desi sunt tentata mereu de promotii :) Pare interesant fondul de ten de la Pupa,abia astept sa citesc review-ul tau .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, sunt tentante promoțiile lor, mie-mi spui?!? :))
      O să postez review-ul în curând, promit!

      Pupici

      Ștergere
  3. Salut!Eu am avut neplacuta surpriza ca ultima comanda sa o primesc la posta vamala si am platit TVA(asta saptamana trecuta).Cu banii pe care i-am dat in total imi luam direct din magazinele dedicate!Cristina, Iasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cristina,

      In cazul in care ai avut in comanda doar produse din categoria ”parfumuri”, atunci acesta este motivul pentru care pachetul a ajuns la vama. Eu cand vreau sa imi cumpar un parfum de pe Strawberry, am grija sa imi aleg inca un produs cosmetic ieftin, spre exemplu un balsam, pentru ca sa fiu sigură că primesc coletul la posta, tocmai pentru ca stiu cât de aiurea e să te taxeze vameșul.

      Ștergere
  4. Nu am avut nici un parfum,au fost doar produse de machiaj:rimel,tus,creion,clestisor pt gene,etc. Explicatia lor a fost ca pachetul a venit din Elvetia care nu este in UE.Ti-am scris pt ca sa stiti si voi!Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Si eu comand de pe StrawberryNET si am avut mereu parte de surprize placute. Cristina, referitor la posta vamala si taxele platite, te informez ca si eu am experimentat acelasi lucru ca si tine, insa acum au revenit la vechea forma de livrare, prin Posta Suedeza. Tocmai ieri am primit un colet comandat miercurea trecuta,si a sosit normal, la posta. Laura

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...