marți, 17 septembrie 2013

Review: Gel de duș In the Mood for Love/ Gianfranco Ferre


     Am cumpărat gelul de duș In the Mood for love by Gianfranco Ferre în urmă cu câteva săptămâni, de pe site-ul Strawberrynet.com, fără să știu cum miroase. Am avut o experiență plăcută cu alte câteva geluri de duș blind-buy, din game cu parfumuri, așa că nu am stat pe gânduri când l-am achiziționat.
     Gelul de duș face parte din gama In the Mood for Love lansată în 2009 de casa Gianfranco Ferre. Parfumul, care poartă semnătura parfumierului Maurice Roucel, este un cocktail floral-fructat, foarte apreciat de cumpărători, conform părerilor pozitive de pe Fragrantica.com, pe care le puteți citi aici.

     Caracteristici ale gelului de duș:

  • ambalaj: gelul de duș vine într-un recipient de plastic cu un design frumos, ambalat într-o cutie de carton similară celor de la parfumuri
  • cantitate: 200 ml
  • preț: 100 lei ( pe Strawberrynet.com)
  • note floral-fructate: portocală, magnolie, trandafir, ambră
 

    Gelul de duș este un fluid gros transparent, de consistența mierii. Are o aromă plăcută, îmbietoare, relaxantă, care parfumează subtil pielea. Gelul de duș face o spumă fină, nu foarte abundentă, precum spuma laptelui, care se simte minunat pe piele. Se clătește rapid, iar pielea rămâne calmată și catifelată.
     Cel mai mult îmi place faptul că gelul de duș se consumă destul de greu, datorită consistenței sale - nu este un fluid care să curgă printre degete, iar o cantitate mică este suficientă pentru aplicarea pe suprafața întregului corp. În plus, față de gelurile de duș din comerț la prețuri mici, parfumul acestuia este persistent, iar pielea rămîne înmiresmată câteva ore. 


    În concluzie, aș mai cumpăra a doua oară acest gel de duș, chiar dacă prețul nu este unul tocmai decent. Totuși, se merită ca, din când în când, să ne răsfățăm pielea cu un produs cosmetic precum gelul de duș In the Mood for Love, care îți garantează o mică ședință de aroma-terapie chiar la tine acasă.
    Mai jos aveți și lista de ingrediente, direct de pe ambalajul de carton al gelului de duș:



2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...