joi, 30 ianuarie 2014

Outfit: Ghete Cowboy


     De câteva zile ninge întruna, cernut, ca în poveste, dar cum sunt mai friguroasă de fel, prefer doar să admir iarna în toată splendoarea ei, de la fereastră. Și cum în ultimul timp temperaturile au scăzut considerabil, am stat mai mult în casă, așa că mi-a venit ideea de a vă prezenta articolele outfit-ului și separat, cum sunt în prima fotografie. Vă place ideea?
    Cu toate că nici astăzi ninsoarea nu a contenit, mi-am luat inima în dinți și am ieșit afară, unde am reușit să fac câteva poze drăguțe sub dansul fulgilor de nea. Am fost motivată de coletul primit de pe site-ul Kurtmann.ro, de unde mi-am ales 3 articole vestimentare superbe a căror valoarea totală a fost de numai 100 de lei. Probabil ați auzit de acest outlet grozav, care comercializează articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la brand-uri cunoscute, precum Zara, Mango, Bershka, Tally Weijl, Pimkie și multe altele. De puțin timp, pe site au fost aduse produse de la un nou brand, Terranova.
    Prețurile articolelor sunt accesibile, mult mai mici decât în magazinele din mall, astfel că îți poți crea o întreagă ținută fără a face o gaură mare în buget. Eu am fost încântată de rapiditatea cu care a ajuns coletul, adică în numai 2 zile prin curier rapid, dar mai ales de calitatatea produselor primite: o pereche de ghete negre, un body și o pălărie neagră.
    Voi începe cu body-ul Bershka cu model geometric, pe care am pus ochii de la bun început. Îmi plac hainele cu imprimeuri colorate, iar body-urile mi se par feminine și ușor de asortat. De abia aștept să vină vara să îl port cu o pereche de pantaloni scurți și o pălărie de paie! Mi-am ales măsura S și mi s-a potrivit perfect, mai ales că body-ul este confecționat dintr-un bumbac ușor elastic.
    Outfit-ul a fost completat de o pereche de pantaloni de culoare negru și un cardigan subțire alb.
    În picioare port noile ghete Tally Weijl care au costat numai 55 lei; arată grozav, chiar dacă nu sunt confecționate din piele întoarsă. Botul ușor ascuțit, elementele decorative și lanțurile metalice bronz, precum și tocul comod au fost motivele pentru care am ales această pereche de ghete, ce poate fi purtată în aproape orice anotimp, mai puțin în zilele ploioase. În plus, mi se par versatile, așa că le veți mai vedea și în alte combinații, pe blog.
     Nu am putut să ies din casă fără o haină groasă, așa că am optat pentru paltonul negru cu inserții din piele ecologică, pe care l-am avut într-o comandă SheInside mai veche și pe care l-am purtat foarte des în acest sezon, fiind favoritul meu. Ca accesorii am optat pentru o geantă roșie, un colier cu elemente din lemn și metal, precum și pentru o curea împletită. Am avut grijă să nu ies cu capul gol, așa că noua pălărie Tally Weijl, decorată cu o curelușă împletită, a fost partenera mea de plimbare. Am avut norocul să găsesc pălăria cu o reducere de 40%, adică la numai 15 lei, un adevărat chilipir. Mereu mi-a plăcut acest model de pălărie, deși până acum nu am avut suficient curaj să-mi sumpăr una.
     Voi ați comandat ceva de pe site-ul Kurtmann până acum?


Ghete Tally Weijl / Kurtmann.ro
Pantaloni FrontRowShop.com
Body Bershka/ Kurtmann.ro
Cardigan H&M
Palton SheInside.com
Pălărie Tally Weijl/ Kurtmann.ro
Colier Bershka
Curea împletită Dorothy Perkins
Geantă Benvenutti



   Ați văzut noile modele? Dați click pe imaginea de mai jos pentru a vedea noutățile Kurtmann.ro: 

Kurtmann

5 comentarii:

  1. M-am indragostit de geanta ta! Absolut superba!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai sa racesti! Am vrut sa imi cumpar si eu geanta ca a ta, doar ca verde, din Fashion House. M-am invartit de 2 ori prin magazin si disparuse :)) Superb body-ul, eu caut de nebuna unul negru simplu, am o rochie sheer in partea de sus si chiar nu o pot purta asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Brrr! M-a luat frigul doar uitandu-ma la tine, si mi-am adus aminte de troienele de afara. Foarte frumoase ghetutele. Body n-am purtat pana acum, dar n-as spune "nu".Imi place foarte mult si cardiganul tau.
    Am dat si eu 2 comenzi la Kurtmann pana acum, la prima m-am fript rau cu marimile, dar apoi m-am invatat minte si am ales mai multe lucrusoare, care tinand cont ca erau la reducere, m-au ajuns undeva la 100 lei toate...si-s multicele

    RăspundețiȘtergere
  4. ma ia frigul, curajoaso!
    Imi place tinuta :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...